Γειά σας, πριν από μερικές μέρες παρέλαβα το xiaomi redmi note 3 pro 32g από Κίνα μέσω ebay και δεν ανοίγει καθόλου, είναι νεκρό τους έστειλα e mail για επιστροφή αλλά δεν μου απαντάνε ξέρει κανείς αν φτιάχνει?ευχαριστώ
Redmi 3 pro από Ebay ηρθε και δεν ανοίγει
- RedMi 3/PRO
-
-
-
ή καλύτερα γραψε εδώ: Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro
Ότι κ να χει πάθει, θα το αναστήσει ο Λαζαρο - @geoanto555 ...
Εδώ είσαι, σε βρήκα: Redmi note 3 Pro Νεκρωμένο εντελώςΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
sorry και σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
-
Έγινε μεταφορά του προβλήματος σε νέο θέμα
@Kretan, ξεκινάς να ανεβάζεις φώτο από το κουτί με τα χαρακτηριστικά της συσκευής (όσο το δυνατό πιο καθαρά χωρίς να φαίνονται αριθμοί ΙΜΕΙ, Serian Number κτλ) και μερικές φώτο από την συσκευή γύρω-γύρω -
Αν δεν ανοιγει δεν υπάρχουν και πολλά πραγματα που μπορουμε να σου πουμε. Δοκιμασες δηλαδη να το αφήσεις όλο το βράδυ σε φορτιστή τοίχου (με έξοδο > 2.0Α) και δεν είδες καμία απόκριση? Ουτε led φόρτισης?
-
Κάνεις ΑΜΕΣΑ αίτημα για refund στο paypal μαζί με ένα videaki του πτώματος.
Even dead i will fight. -
Τελικά με την προτροπή κάποιον και με δεδομένο ότι δεν μου απαντάνε για επιστροφή πήρα την απόφαση να το ανοίξω, είδα και ένα οδηγό και τελικά κατάφερα να το ενεργοποιεισω.αλλά δεν ξέρω αν είναι snapdragon.θα ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες μήπως καταλάβετε εσείς. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
-
ξέχασα να σας πω ότι μετά που το άνοιξα μου κάνει νερά με την μπαταρία του αυτό θέλω όμως να το δω καλύτερα πριν σας ζαλίσω
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0