Redmi 3 pro από Ebay ηρθε και δεν ανοίγει
- RedMi 3/PRO
-
-
τελικα κανένα πρόβλημα με την μπαταρία, εκτός από το ότι φορτίζει πολύ ώρα.μπορεί κάποιος να μου πει πιό μοντέλο είναι? Πάντως μετά από το ξενερομα πού έφαγα ότι δεν άνοιγε,τόρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου, έχει και ελληνικά, ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.
-
Είναι το Redmi 3 Pro και όχι το Redmi Note 3 Pro...τελείως διαφορετικές συσκευές με το Redmi Note 3 pro να είναι αρκετά ανώτερο.
Η ρομ είναι unofficial, πειραγμένη από τον πωλητή...και με αρκετά προβλήματα σε βάθος χρόνου...καλό θα είναι να την αλλάξεις όσο πιο γρήγορα μπορείς -
Εγώ λέω αντί να μπλέξεις και να περνάει ο χρόνος κάνε Dispute και ζήτα τα λεφτά σου πίσω.
Τηλέφωνο αγόρασες όχι τρόπο να περάσεις μια βδομάδα.
Κι άλλος τα ίδια έπαθε και τώρα έκανε dispute.
@NasDriver από ebay είτε με paypal είτε χωρίς έχει το buyer protection και τον καλύπτει για 30 μέρες μετα την τελευταία μέρα εκτιμώμενης παραλαβής.
Even dead i will fight. -
νομιζω ότι είναι τοredmi3 και όχι το pro.μπορεί κάποιος να κοινοποιήσει τούς οδηγούς και πία διαδικασία πρέπει να ακολουθήσει? Ευχαριστώ
-
Με 3/32GB λέγεται Pro για να ξεχωρίζει από το απλό, τα αρχεία όμως είναι ίδια και για τα δύο.
-
Με 3/32 λέγεται Prime.
Pro λέγεται με τον Snapdragon.
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Pro λέγεται με τον Snapdragon.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0