Mi 4c και ελληνική ρομ
-
-
Ο/H skyls έγραψε:
Μπορώ να το κάνω από το mi recovery ή από το updater που έχει μέσα το κινητό;
Ο/H skyls έγραψε:
Και θα έχει μέσα τα Gapps ή θα πρέπει να τα περάσω εγώ;
Αρχικά τσέκαρε εαν ο bootloader έιναι κλειδωμένος ή όχι και θα σου πούμε πως συνεχίζεις. -
πως μπορώ να το τσακαρω αν είναι ξεκλειδωτος
-
Δες στους οδηγούς στην υπογραφή μου.
-
ευχαριστω για τη βοηθεια!!!
αλλα μηπως υπαρχει καποιος πιο γρηγορος και ευκολος τροπος; -
η εκδοση που εχει το δικο μου ειναι η 8.0.16.0(LXKCNCI_20151104_SZ) STABLE. θα μπορω να χρησιμοποιησω το image που εχουμε εδω ή θα εχω καποιο προβλημα?
-
Καλημέρα!
Έχω την εντύπωση οτι η rom που αναφέρεις δεν είναι επίσημη.
Δώσε μας ένα screenshot απο το about της συσκευής.
Επίσης έχει και ελληνικά μέσα;
Γενικά μπορείς να περάσεις όποιο image θέλεις.. αρκεί να το περάσεις σωστά και δε μπρικάρεις τη συσκευή σου.
Και για να απαντήσω στην προηγούμενη ερώτηση σου, όχι δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος και συγκεκριμένα το mi4c είναι λίγο "περίεργο" καθώς ο bootloader κλειδώθηκε μετά απο λίγο καιρό αφού κυκλοφορούσε. Δηλαδή υπάρχουν συσκευές με κλειδωμένο αλλά και ξεκλείδωτο bootloader. Βέβαια με τα τελευταία update κλείδωναν όλα.
Οπότε σίγουρα πρέπει να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα και να κάνεις αυτό σαν πρώτο βήμα.Αφού ξεκλειδώσεις, είναι αρκετά απλό να περάσεις την ελληνική έκδοση. -
εχει ελληνικα κανονικα
-
Κάνε αυτό για αρχή -> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Και πες μας τα αποτελέσματα.
Εφόσον έχεις ελληνικά, έχεις unofficial rom καθώς δεν υπάρχουν ελληνικά στις εκδόσεις της κίνας (official). -
το τσεκαρα και λεει οτι ειναι κλειδωμενο. να συνεχισω με αιτημα για το ξεκλειδωμα;
-
-
Ο/H skyls έγραψε:
το τσεκαρα και λεει οτι ειναι κλειδωμενο. να συνεχισω με αιτημα για το ξεκλειδωμα;
Αν τηρήσεις ευλαβικά τις οδηγίες για "ανεπίσημο" ξεκλείδωμα, μπορείς και μόνος σου! Θα γλυτώσεις χρόνο και σίγουρα νεύρα....Xiaomi Mi 6 (6/64)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες