Διαφήμιση

Το Redmi Note 3 Pro μου δεν ανταπροκρίνεται

• Το Redmi Note 3 Pro μου δεν ανταπροκρίνεται

Καλησπερα, πρωτη φορα με κινεζικο κινητο και προσπαθω να βγαλω μια ακρη, για την ακριβεια η αδερφη μου αγορασε το Remdi Note 3 Pro απο ελληνικο μαγαζι και της περασαν την ελληνικη rom.
      Το κινητο δεν ειναι ουτε ενος μηνα και εχει παρουσιασει καποια θεματακια, το πιο απλο ειναι να μην ανοιγει αρχεια .word .pdf ενω εχουν γινει install τα καταλληλα apps. Το κυριοτερο ομως που εγινε σημερα ειναι μετα απο 10 λεπτα ομιλιας στο τηλεφωνο, ζεσταθηκε υπερβολικα, εκλεισε η οθονη, δεν ανταποκρινοταν κανενα button, επειτα μπηκε στην φορτιση αλλα και παλι δεν εκανε απολυτως τιποτα, ουτε το λαμπακι δεν αναψε. Το περιεργο ειναι οτι καλουσε απο το δικο μου τηλεφωνο που δοκιμασα αλλα η συσκευη συνεχιζε να ειναι off.

Καποια βοηθεια επι του θεματος στο τι μπορει να φταιει?
      Ευχαριστω εκ των προτερων!
    • Άστο να κρυώσει και φόρτισε το για 7-8 ώρες

Μετά δοκίμασε όπως είναι κλειστό με τα κουμπιά Power & volume up να δούμε σε τι Recovery περιβάλλον σε βάζει και αν σε βάζει

Ενημέρωσε
    • Διαφήμιση
    • Ο/H coniste έγραψε:

αγορασε το Remdi Note 3 Pro απο ελληνικο μαγαζι και της περασαν την ελληνικη rom.
      Κάπου εδώ πιστεύω βρίσκεται το λάθος.....
      Πήγαινέ το πίσω και ζήτα κινητό με official rom..
      Αν θέλεις Ελληνικά προτίμησε global developer.

• Εκανα οτι μου ειπατε και οτι μπορεσα. Το κινητο ανοιξε το πρωι κανονικα, παρακατω δειχνω τα ss που ζητησατε αν και στο recovery ενω μπηκα δεν ειχα ιδεα τι να κανω ουτε πως να βγαλω ss και τραβηξα απο camera του pc, ειναι θολη αλλα δεν ειχα αλλο τροπο, δεν ξερω αμα καταλαβετε τιποτα απο εκει.

Επισης πατωντας στο "Εκδοση Android" μου εβγαζε ενα κυκλο που εγραφε Lollipop και αλλαζε χρωματα αμα το πατουσες, δεν ξερω αν ειναι κατι που θα επρεπε να αναφερω αλλα anyway.

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H coniste έγραψε:

αγορασε το Remdi Note 3 Pro απο ελληνικο μαγαζι και της περασαν την ελληνικη rom.
      Κάπου εδώ πιστεύω βρίσκεται το λάθος.....Πήγαινέ το πίσω και ζήτα κινητό με official rom..
      Αν θέλεις Ελληνικά προτίμησε global developer.
      Κατι τετοιο σκεφτηκα να κανω απλα επειδη το παρηγγειλα απο skroutz και χρειαζεται να το στειλω με courier, ειπα να δωσω μια προσπαθεια μηπως και το καταφερω μονος μου, Αλλιως θα το στειλω πισω.
    • Αυτό που έχεις να κάνει είναι μία καθαρή εγκατάσταση Ελληνικής ρομ....
      Πάρε backup ότι χρειάζεσαι γτ θα χάσεις τα πάντα...
      Όταν είσαι έτοιμος πες μου να σε καθοδηγήσω...
      Αρχικά και πριν απ όλα θα κάνεις αυτό...

• Έχεις ήδη την ελληνική ρομ, αυτό με τον κύκλο του android που σου έβγαλε είναι ένα παιχνίδι που μπαίνεις και παίζεις, δεν ήταν τίποτα :)
    • Διαφήμιση