καλημέρα παιδιά, έχω στην κατοχή μου ένα xiaomi redmi note 3 προ ξεκλειδωμένο από τον πρώτο κάτοχο σε ελληνική rom αλλα την 7. χθες κατέβασα αυτό το αρχείο να κάνω update.. (xiaomi-μύθοι-hellas-5.1_κένζο_Stable-V8.0.1.0) είναι η τελευταία version η έχω κάνει κάτι λάθος ?
xiaomi redmi note 3 pro
-
-
-
γεια σου φιλε και σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, την έχω κάνει install την version απλά δεν ξέρω αν είναι η τελευταία..
-
Σε Stable είναι η τελευταία, βασικά το μοντέλο ήθελα να δω γιατί στον τίτλο δεν είχες βάλει το Pro, μην κατέβαζες λάθος ρομ
Όλα ΟΚ -
υπάρχει κάποια καλλίτερη να βάλω ? βασικά εγώ την άλλαξα την rom γιατί έχω ένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις στο fb messenger αλλα και με αυτή την rom που έβαλα κάνει τα ίδια. έχω άλλο ένα smartphone και σε αυτό όταν μου στέλνουν μήνυμα στο fb μου βγάζει ένα εικονίδιο στρογγυλό στην οθόνη με την φωτογραφία αυτού που μου έστειλε το μήνυμα. και στο xiaomi δεν το έχει αυτό με αποτέλεσμα να μου στέλνουν μηνύματα και να τα βλέπω μετά από ώρες. ίσως να μην έχει να κάνει με την rom αυτό που θέλω, αλλα έχω δοκιμάσει όλα τα αλλα χωρίς αποτέλεσμα.
-
Έτσι λύνεται το θέμα σου:
Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0