Διαφήμιση

Redmi Note 3 Pro (35 hours SOT!!!)

• Redmi Note 3 Pro (35 hours SOT!!!)

Επειδή τα "καγκουράδικα" νούμερα του Antutu και του SOT (Screen On Time) ελκύουν πολλούς και για μερικούς αποτελούν και μέτρο σύγκρισης ή κριτήριο για την συσκευή, πάρτε μια ΑΠΙΘΑΝΗ μέτρηση SOT του Redmi Note 3 Pro, με 35 συνεχόμενες ώρες (SOT) ενεργή την οθόνη της συσκευής!!!

Για όποιον αμφισβητεί το screenshot και νομίζει ότι πιθανόν έχει υποστεί επεξεργασία, δείτε και το βιντάκι πιό κάτω που δείχνει τα ίδια και επιπλέον την στιγμή που τραβήχτηκε το screenshot!

Υ.Γ. Η μέτρηση έγινε σε "ιδανικές" συνθήκες που θα εξασφάλιζαν ένα μεγάλο ρεκόρ SOT και όχι σε φυσιολογικές συνθήκες καθημερινής χρήσης. Επίσης τα αποτελέσματα πάρθηκαν ενώ υπήρχε ακόμα ένα 3% αυτονομία στη μπαταρία, που πιθανόν να της έδινε λίγη ακόμη "ζωή"...
      Σημειωτέον ότι η επιλογή "Εξοικονόμηση μπαταρίας" ήταν ΑΝΕΝΕΡΓΗ καθόλη τη διάρκεια της μέτρησης... αλλιώς θα είχα βγει στη σύνταξη και ακόμα θα μέτραγε αυτό... :D
    • Φίλε για να δεις το sot, πρέπει να πατησεις στο υλικό και μετά στην μπαρα που λεει οθόνη... Εκείνο ειναι το SOT... Αυτό που έβγαλες φωτο ειναι απλα η διάρκεια μπαταρίας από την τελευταία φόρτιση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mrzoid έγραψε:

Φίλε για να δεις το sot, πρέπει να πατησεις στο υλικό και μετά στην μπαρα που λεει οθόνη... Εκείνο ειναι το SOT... Αυτό που έβγαλες φωτο ειναι απλα η διάρκεια μπαταρίας από την τελευταία φόρτιση.
      Σωστό αυτό που λες, αλλά και αυτό που δείχνω είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ πράγμα!
      Δείχνει την διάρκεια της μπαταρίας απο την τελευταία χρήση (1 ημέρα, 9 ώρες, 40 λεπτά, 54 δευτερόλεπτα) και απο κάτω δείχνει ότι ΟΛΗ αυτή τη διάρκεια η οθόνη ήταν ενεργή (μπλε μπάρα)! Είναι το ίδιο πράγμα ακριβώς!
    • Ο/H caeser έγραψε:

ΟΛΗ αυτή τη διάρκεια η οθόνη ήταν ενεργή (μπλε μπάρα)
      Τώρα μόλις πρόσεξα ότι η μπάρα της οθόνης έδειχνε τόσο ψηλό ποσοστό!
      Ντάξει, εμένα υπό φυσιολογικές συνθήκες άντε να πιάσει 6ωρο..... αλλά τέτοιο πράγμα δεν ξέρω πως είναι δυνατόν!
    • Ο/H mrzoid έγραψε:

Ντάξει, εμένα υπό φυσιολογικές συνθήκες άντε να πιάσει 6ωρο..... αλλά τέτοιο πράγμα δεν ξέρω πως είναι δυνατόν!
      Τέτοιο "πράγμα", ΔΕΝ είναι δυνατόν σε φυσιολογικές συνθήκες! Το γράφω στο υστερόγραφο καθαρά: "...Η μέτρηση έγινε σε "ιδανικές" συνθήκες που θα εξασφάλιζαν ένα μεγάλο ρεκόρ SOT και όχι σε φυσιολογικές συνθήκες καθημερινής χρήσης..." :D
    • Είστε τρελός μόνο και μόνο που το κάνατε και το αποτέλεσμα είναι και αυτό από μόνο του τρελό.
      Πιστεύω πως γενικά κανένας χρήστης συσκευής xiaomi δεν πρέπει να έχει παράπονα από την μπαταρία της συσκευής του.
      2-3 εβδομάδες που έχω το RN3 pro με GTV 8.0.1.0 η μπαταρία είναι σκυλί (ειδικά σε σύγκριση με προηγούμενα κινητά που είχα).
      Κάνω μέτρια χρήση (δλδ χωρίς gaming) και μέσα στη μέρα γενικά δεν σκέφτομαι ποτέ το πόση μπαταρία έχω.
    • Διαφήμιση