καινούριος στο φόρουμ συγχωρείστε με αν δεν μπήκα σωστά. Πήρα το Xiaomi redmi note 4 με mediatek helio x20 / deca core / 3 ram / 64rom και θέλω να βάλω την ελληνική γλώσσα αλλα επειδή θέλω να είμαι σίγουρος ρωτάω ποιο νήμα με αφορά για να διαβάσω. ευχαριστώ σας και καλό σας βρήκα.
Xiaomi redmi note 4 - Νέα Παραλαβή
- RedMi Note 4
-
-
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά.
Ακολουθεις ότι λέει κατα γράμα.
Διάβασε το 2-3-40 φορες μέχρι να το καταλάβεις. Καλύτερα να χάσεις μια ώρα διαβάζωντας παρα μια μέρα φλασαροντας.
Even dead i will fight. -
-
Το καλυτερο θα ήταν να τους ζητήσεις να μην το πειράξουν καθόλου. Να το στείλουν όπως βγαίνει από το εργοστάσιο. Αλλιώς Official κινέζικη
-
Αυτή που βγαίνει από το εργοστάσιο, δεν είναι η official Κινεζική??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ναι είναι @demakhs. Φαινεται πλεονασμός αλλά δεν είναι ..
Ο/H Bodai έγραψε:
Αλλιώς Official κινέζικη
-
Γεια σας και πάλι επειδή τα εχω βρει βουνά και γκρεμούς ( πριν φουντάρω) να κάνω ακόμα δυο ερωτησουλες....1 μέσα στο κινητό βρήκα ένα μι ακαουντ που δεν είναι δικός μου και μαλλον ειναι απο αυτον που το πήρα γτ αυτός παραγγέλνει πολλά κ τα πουλαει σφραγισμένα στα κουτιά τους. μπορώ με κάποιον τρόπο να το σβήσω αυτό οπότε να βάλω το δικό μ σε περιπτωση που δεν μ δωσει τον κωδικο? 2 ερωτησουλα υπαρχει κάποιος εδώ που να μπορεί να μ αλλάξει της ρομ στα ελληνικα με ασφαλεια εάν του στείλω το τηλέφωνο γιατί το φοβαμαι αρκετά να το κάνω λόγω απειριας .
-
To mi account δεν μπορεις να το διαγράψεις χωρίς κωδικό που να κρούεις τα οπισθια σου εις το δάπεδο.
Ζητάς να το διαγραψει από τις συσκευές του acc του ή να διαγράψει το acc του προκειμένου να μπορεις να το δουλέψεις εσύ.
ωραία εαν το ελευθερώσω απο το μι ακαουντ υπάρχει κάποιος που να μπορέσει να μ της περάσει της ελληνικές ρομ ?
-
Εσύ θα το κάνεις.
Υπάρχει οδηγός κι αν κολλήσεις κάπου ρώτα και θα βοηθηθεις.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα