Αγορασα πριν κανα μηνα απο vickmall και εχω προβλημα με τον ηχο,ο ηχος κλησης ειναι χαμηλα,το ξυπνητηρι και οτι παιξει το ηχειο του τηλεφωνου,εχω την MIUI GLOBAL STABLE 8.0.1, ξερει κανενας τπτ?
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΗΧΟ !!!
-
-
Καλημέρα,
εχεις δηλωμένο στο προφιλ σου Mi3w και γράφεις στο Sub-Forum για το Redmi Note 3 Pro. Σε ποια από τις δύο συσκευές αναφέρεσαι? Καλό θα ήταν να ανεβάσεις ένα screensht από το Settings/About Phone να δούμε ακριβώς ποια rom έχεις. -
-
Κανεις;;
-
Πρέπει να περιμένεις κάποιον που να έχει την ίδια ρομ να σου πει εάν έχει το ίδιο πρόβλημα
-
Ο/H pageos έγραψε:
Όσο αφορά το πρόβλημά σου, δεν ξέρω εάν οφείλεται στη Global που φοράς ή όχι. Πάντως στην αντίστοιχη Ελληνική GTV δεν έχει αναφερθεί τέτοιο πρόβλημα, απ'όσο γνωρίζω.
Για να δοκιμάσεις εάν έχεις ή όχι πρόβλημα Hardware, μπορείς να μπεις στο λογαριασμό σου στο MiCloud, απο το PC σου και στην "εύρεση συσκευής" (Find Device) να ενεργοποιήσεις το "συναγερμό" (alarm). Εάν δεν έχεις πρόβλημα με το hardware η συσκευή σου λογικά πρέπει να χτυπήσει στη maximum ένταση, ακόμα και εάν οι ρυθμίσεις σου (που φαντάζομαι είναι σωστές!) είναι για πιό χαμηλούς ήχους (χτυπάει ακόμα και εάν η συσκευή είναι στη σίγαση!) -
Το κανα, αλλα παλι παιζει χαμηλα..
-
Ο/H pageos έγραψε:
Το κανα, αλλα παλι παιζει χαμηλα..
Σε αυτή τη λειτουργία ΔΕΝ έπρεπε να παίζει χαμηλά!
Μάλιστα το λέει κιόλας, πολύ χαρακτηριστικά:
"Your phone will play the default alarm sound at the highest volume (regardless of its current volume settings). The volume buttons will be disabled until the phone is unlocked." -
Τωρα η λυση ειναι να το επιστρεψω δλδ, αλλα θα μεινω κανα μηνα χωρις κινητο σωστα; κ εμπλεξα..
-
Ο/H pageos έγραψε:
Τωρα η λυση ειναι να το επιστρεψω δλδ, αλλα θα μεινω κανα μηνα χωρις κινητο σωστα; κ εμπλεξα..
Το σωστό, που σου προτείνω, να κάνεις, εάν δεν είσαι σίγουρος είναι να το πας σε ένα τεχνικό να διαπιστώσει και εκείνος ότι φταίει το ηχείο και εάν είναι έτσι, ή το επιστρέφεις πίσω (που είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία) ή απλά παραγγέλνεις ηχείο και το αλλάζεις μόνος σου και θα σου κοστίσει και πιό λίγο και απο τα γραμματόσημα που θα πληρώσεις για να το στείλεις στη Κίνα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0