Καλησπέρα σας,
πριν μία εβδομάδα περίπου έλαβα κι εγώ το αστέρι που λέγεται Redmi Note 3 PRO και είναι ακριβώς ότι περίμενα. Aπό πριν διάβαζα εδώ στο φόρουμ και το παρήγγειλα με global developer rom ώστε να το flasharω με ελληνική μετά εύκολα, το παρέλαβα, έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και τώρα είμαι έτοιμος. Το θέμα μου είναι πως δεν μπορώ να κατασταλάξω στα θετικά του να αλλάξω τώρα την ROM από την στιγμή που πλέον η Xiaomi παρέχει πλήρες support και αναβαθμίσεις καθώς και κλειδωμένα κινητά( που σημαίνει πως κάθε Κινέζος "δεν μπορεί" να φορτώσει ότι θέλει μέσα). Έχω flasharei παλιά Redmi Note 2 αλλά τότε ήταν εποχές που δεν υπήρχε αυτή η επισημότητα και το support.
Οπότε θα παρακαλούσα κάποιος έμπειρος,ειλικρινής και ρεαλιστής να μπορούσε να με διαφωτίσει δίνοντας μου τα θετικά και τα αρνητικά του να αλλάξω Rom.
P.S. το κινητό όταν το παρέλαβα είχε 68000 antutu και lollipop και μετά από 2 αναβαθμίσεις (εντυπωσιακό που γίνονται απλά και εύκολα από το updater) έχει 78011 και marshmallow, επίσης όλα τρέχουν ρολόι και στην εξοντωτική χρήση που του έκανα αυτές τις μέρες έχω βρει ελάχιστα bugs και disfunctionalities.

Οπότε θα παρακαλούσα κάποιος έμπειρος,ειλικρινής και ρεαλιστής να μπορούσε να με διαφωτίσει δίνοντας μου τα θετικά και τα αρνητικά του να αλλάξω Rom.
P.S. το κινητό όταν το παρέλαβα είχε 68000 antutu και lollipop και μετά από 2 αναβαθμίσεις (εντυπωσιακό που γίνονται απλά και εύκολα από το updater) έχει 78011 και marshmallow, επίσης όλα τρέχουν ρολόι και στην εξοντωτική χρήση που του έκανα αυτές τις μέρες έχω βρει ελάχιστα bugs και disfunctionalities.