Καλησπέρα στην παρέα και συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλεια που κάνετε.
Στο θέμα μου τώρα. Πηρα ένα RMN3 pro πριν 3 μέρες και προσπάθησα ματαια να περάσω την ελληνική Ρομ.
Τα βήματα που ακολούθησα.
1. έκανα εγγραφή στο site της Xiaomi και πήρα σχερτικά εύκολα και γρήγορα άδεια για ξεκλείδωμα του bootloader
κάτι το οποίο έκανα αμέσως με το επίσημο εργαλείο.
2. Κατέβασα μια Dev rom ώστε να μπορέσω να περάσω πρώτα αυτήν και μετά την ελληνική γιατί στο κινητό μου είχα
μια stable en-cn, δε θυμάμαι ποια.
3.Έκανα τη διαδικασία με την εγκατάσταση twrp νομίζω σωστά γιατί δουλεύει κάθε φορά που πατάω τα κουμπιά και μπαίνω
στη σελίδα του twrp (twrp-3.0.2-1-kenzo.img)
4. Πέρασα την ελληνική dev (xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_v8_GTV-6.9.29) στη μνήμη του κινητού.
5.Ακολούθησα όλα τα βήματα όπως τα γράφει στο φορουμ
και 6. έκανα wipe dalvik/cache/data και install τη ρομ που είχα μέσα
Το κινητό είναι αυτή τη στιγμή στο logo mi και δεν προχωράει καθόλου.
Προσπάθησα και έκανα install και με άλλες ρομ που βρήκα official και μη (miui_HMNote3Pro_6.9.22_855cda9854_6.0) την (miui_HMNote3ProGlobal_6.9.22_91df209107_6.0) την (miui_HMNote3Pro_6.9.29_cf71da20c0_6.0) αλλά τα ίδια, κόλλημα στο logo mi...
Κάπου το έχω χάσει νομίζω, όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Στο θέμα μου τώρα. Πηρα ένα RMN3 pro πριν 3 μέρες και προσπάθησα ματαια να περάσω την ελληνική Ρομ.
Τα βήματα που ακολούθησα.
1. έκανα εγγραφή στο site της Xiaomi και πήρα σχερτικά εύκολα και γρήγορα άδεια για ξεκλείδωμα του bootloader
κάτι το οποίο έκανα αμέσως με το επίσημο εργαλείο.
2. Κατέβασα μια Dev rom ώστε να μπορέσω να περάσω πρώτα αυτήν και μετά την ελληνική γιατί στο κινητό μου είχα
μια stable en-cn, δε θυμάμαι ποια.
3.Έκανα τη διαδικασία με την εγκατάσταση twrp νομίζω σωστά γιατί δουλεύει κάθε φορά που πατάω τα κουμπιά και μπαίνω
στη σελίδα του twrp (twrp-3.0.2-1-kenzo.img)
4. Πέρασα την ελληνική dev (xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_v8_GTV-6.9.29) στη μνήμη του κινητού.
5.Ακολούθησα όλα τα βήματα όπως τα γράφει στο φορουμ
και 6. έκανα wipe dalvik/cache/data και install τη ρομ που είχα μέσα
Το κινητό είναι αυτή τη στιγμή στο logo mi και δεν προχωράει καθόλου.
Προσπάθησα και έκανα install και με άλλες ρομ που βρήκα official και μη (miui_HMNote3Pro_6.9.22_855cda9854_6.0) την (miui_HMNote3ProGlobal_6.9.22_91df209107_6.0) την (miui_HMNote3Pro_6.9.29_cf71da20c0_6.0) αλλά τα ίδια, κόλλημα στο logo mi...
Κάπου το έχω χάσει νομίζω, όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη.