Le eco le max2 x820
-
-
Πήγαινε παρα-δίπλα στο myphone.
Έχει θέμα με......72 σελίδες!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
το ξερω φιλε μου εχω διαβασει αλλα γραφουν και πολλα ασχετα κυριως για ρομ!!!!!εγω ελεγα μηπως ειχε καμια εμπειρια απο εδω καποιος!!
-
Ρώτα εκεί για αυτό που ενδιαφέρεσαι, μιας και είναι κάτοχοι της συσκευής θα μπορούν να σου απαντήσουν.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το δούλεψα εγώ απο κοντά (και του φλάσαρα και μια ρομ)..
Γενικα πολύ καλή οθόνη (όχι άριστη) και πήγαινε σφαίρα.. λογικό γιατί φοράει τον SD820.
Κάμερα καλή θα έλεγα για γενική χρήση .Και όταν λέω καλή εννοώ για ΚΙΝΗΤΟ καθώς ασχολούμαι και λίγο με φωτογραφία και dslr και προφανώς δε συγκρίνω ΠΟΤΕ ένα κινητό με μια φωτογραφική μηχανή απλά θεωρώ overkill τα 21 mp καθώς δε προσφέρουν τίποτα σε μια ultra portable συσκευή παρά πιάνουν περισσότερο χώρο οι φωτογραφίες.
Αυτό που δε μου άρεσε είναι οτι έχει μηδενική υποστήριξη σε software.. συζητάνε λίγο γιαυτό στο xda αλλά πολύ λίγα πράγματα.
Επίσης απο 400 δολλάρια έπεσε στα 250 δολλάρια μέσα σε 1,5 μήνα.. πολύ περίεργο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.
Συμπέρασμα που έβγαλα εγώ(επηρεασμένος και απο τα αγαπημένα Xiaomi);
Δε θα το έπαιρνα.. με τίποτα.. χίλιες φορές το Mi5 στα ίδια λεφτά. Αν παίρνει 3-4 πόντους στα specs + τιμή, χάνει 10 στο software.
Προσωπική άποψη απλά μοιράζομαι την εμπειρία μου την 1:30 ώρα που το είχα στα χέρια μου. -
σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φιλέ μου.με βοήθησες αρκετά.!!!και εγώ είμαι κάτοχός mi note pro και στα χρήματά πού κοιτάω (<300)δεν βρίσκω δυστυχώς snapdragon πάρα μονό mediatek(Helio) οπότε μάλλον δεν θα αποχωριστω το note μου.-!
-
Κάνε λίγο υπομονή (άλλωστε έχεις τερατάκι..) να βγεί το Mi Note 2 (1-2 μήνες) και γενικά κοιτάς και το Mi5s Plus εαν πέσει αρκετά η τιμή του.
Εγώ αν είχα το Mi Note Pro που έχεις, παίζει να μην άλλαζα συσκευή για 5 χρόνια χαχα. Το mi3 μου είναι ΑΝΕΤΟ ακόμα σε ΟΛΑ. Και έχει και android 6 που το χρειάζομαι για developing testing. Οπότε ακόμα για 1 χρόνο είμαι μια χαρά.
Γενικά καλή αναβάθμιση για σένα θα είναι είτε το Mi5s Plus είτε το Mi Note 2 Pro.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0