Αγορά Redmi Note 3 pro απο Κινα κινητου που εχει ηδη καταχωρηθει σε κινεζο ? - Αδυνατον να ξεκλειδωθει.
Αγορασα 2 Xiaomi Redmi Note 3 Pro απο το FASTCARDTECH.COM.
Εκανα λογαριασμο στο MI Account.
Eκανα αιτηση για να ξεκλειδωσω το Bootloader.
Οταν ηρθε η εγκριση προσπαθησα να το ξεκλειδωσω με το MI FLASH UNLOCK tool
αλλα μου εδωσε μηνυμα COULDN'T VERIFY DEVICE - CURRENT ACCOUNT IS DIFFERENT FROM THE ACCOUNT INFO ON THE DEVICE.
Οταν μπηκα στο MI Account στο κινητο μου ειδα οτι ηταν συνδεδεμενο με ενα αλλο MI Account καποιου κινεζου και μετο κινητο του.
Οποτε εγω εχω δικο μου MI Account, αλλα το κινητο μου εχει του κινεζου με αποτελεσμα να μην μπορω να συνεχισω
αφου μου ζηταει το password του κινεζου καθε φορα που προσπαθω να κανω οποιαδηποτε αλλαγη.
...αυτο ισχυει και για τα 2 κινητα.
...και τα 2 κουτια ηταν χωρις ταινια ασφαλειας.
Παρακαλω πειτε μου τι θα μπορουσα να κανω για να το ξεκλειδωσω, δεδομενου οτι αναλογο ενημερωτικο μηνυμα εχω στειλει και στην
FASTCARDTECH.COM αλλα και στη XIAOMI.COM.
...ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια σας.
...πρωτη φορα γραφω σε forum ..οποτε ...τη κατανοησή σας ...pls...
Αγορασα 2 Xiaomi Redmi Note 3 Pro απο το FASTCARDTECH.COM.
Εκανα λογαριασμο στο MI Account.
Eκανα αιτηση για να ξεκλειδωσω το Bootloader.
Οταν ηρθε η εγκριση προσπαθησα να το ξεκλειδωσω με το MI FLASH UNLOCK tool
αλλα μου εδωσε μηνυμα COULDN'T VERIFY DEVICE - CURRENT ACCOUNT IS DIFFERENT FROM THE ACCOUNT INFO ON THE DEVICE.
Οταν μπηκα στο MI Account στο κινητο μου ειδα οτι ηταν συνδεδεμενο με ενα αλλο MI Account καποιου κινεζου και μετο κινητο του.
Οποτε εγω εχω δικο μου MI Account, αλλα το κινητο μου εχει του κινεζου με αποτελεσμα να μην μπορω να συνεχισω
αφου μου ζηταει το password του κινεζου καθε φορα που προσπαθω να κανω οποιαδηποτε αλλαγη.
...αυτο ισχυει και για τα 2 κινητα.
...και τα 2 κουτια ηταν χωρις ταινια ασφαλειας.
Παρακαλω πειτε μου τι θα μπορουσα να κανω για να το ξεκλειδωσω, δεδομενου οτι αναλογο ενημερωτικο μηνυμα εχω στειλει και στην
FASTCARDTECH.COM αλλα και στη XIAOMI.COM.
...ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια σας.
...πρωτη φορα γραφω σε forum ..οποτε ...τη κατανοησή σας ...pls...