Διαφήμιση

Xiaomi mi 5 prime

• Xiaomi mi 5 prime

Καλησπέρα σας και από εμένα,

Είμαι ένας newbie και εγώ που πρίν από λίγο καιρό έτυχε να έχω στα χερια μου ένα mi 5 32gb gold και έπαθα την πλακα μου πραγματικά. 8|
      είμαι μεγάλος fan τις εταιρίας λόγο ότι έχω αρκετά gadget της όπως τα fitness tracker τους και την yi cam και ποτε δεν είχα κανένα πρόβλημα.

έχω διαβάσει πολλά σχετικά με την παραγγελια του από εξωτερικό και γενικά επειδή δεν ξέρω πια site είναι καλά για την αγορά του θα ήθελα τα φώτα σας.. είδα το vickymall , honorbuy , spemall , banggood , aliexpress..
      Γενικά επειδή θέλω την 64gb έκδοση δεν έχουν μεγάλη διαφορά όλα αυτά τα site.. Όμως είδα και κάτι τιμές ρε παλικάρια εδώ ελλάδα και μου έφυγε το στόμα.. 410€ ++++...

Σας παρακαλώ από δική σας εμπειρία από που αξίζει να το πάρω και καλύτερα να είναι με EU warehouse για να μην μας κάψει το τελωνείο ή έστω από ελλάδα αλλά όχι και 400€ το θεωρώ κλεψιά.. (sorry κιόλας)

Ευχαριστώ πολύ. :)
    • έχει ένα σωρό μαγαζιά...yeso521, geekbuying, vickmall, gearbest...... :wink:
      σε δύο βδομάδες το αργότερο (συνήθως) το χεις στα χέρια σου.

Από τις Ευρωπαϊκές τους αποθήκες, αν το χουν σε στοκ, το χεις σε 2-3 μέρες, πληρώνοντας κατιτίς παραπάνω...
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Και για να γίνω λίγο :evil: ... δεν πας σε αυτό;; Xiaomi Mi5S 5.15inch FHD 3GB 64GB 4G LTE Smartphone MIUI8 Android 6.0 Qualcomm Snapdragon 821 Quad Core 12.0MP Ultrasonic Touch-ID NFC Type-C

Έχει αυτά που ζητάς..και απο το συγκεκριμένο μαγαζί (που έχει επίσημη παρουσία στο φόρουμ μας) ζητάς official rom, και μόλις σου έρθει με το καλό (λογικά σε 10-15 μέρες) του περνάς ελληνική rom να πετάει.

Μια σκέψη κάνω φυσικά :D

Δες εαν θέλεις και geekbuying μεριά και yeso521. Είναι αρκετά αξιόπιστα.
      Απο ευρωπαική αποθήκη είναι λίγο δύσκολο καθώς το "καπέλο" θα είναι αρκετό (40-50 ευρώ) και θα φτάσει κοντά σε τιμές Ελλάδας (τσέκαρε στο mygad.gr το έχει 410 πχ).

Επίσης απο Κίνα, μή φοβάσαι τελωνείο. Εαν επιλέξεις free shipping με ταχυδρομείο δε θα περάσει τελωνείο. Εαν βάλεις courier κατά 99% θα περάσει τελωνείο.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Και για να γίνω λίγο :evil: ... δεν πας σε αυτό;; Xiaomi Mi5S 5.15inch FHD 3GB 64GB 4G LTE Smartphone MIUI8 Android 6.0 Qualcomm Snapdragon 821 Quad Core 12.0MP Ultrasonic Touch-ID NFC Type-C

Έχει αυτά που ζητάς..και απο το συγκεκριμένο μαγαζί (που έχει επίσημη παρουσία στο φόρουμ μας) ζητάς official rom, και μόλις σου έρθει με το καλό (λογικά σε 10-15 μέρες) του περνάς ελληνική rom να πετάει.

Μια σκέψη κάνω φυσικά :D

Δες εαν θέλεις και geekbuying μεριά και yeso521. Είναι αρκετά αξιόπιστα.
      Απο ευρωπαική αποθήκη είναι λίγο δύσκολο καθώς το "καπέλο" θα είναι αρκετό (40-50 ευρώ) και θα φτάσει κοντά σε τιμές Ελλάδας (τσέκαρε στο mygad.gr το έχει 410 πχ).

Επίσης απο Κίνα, μή φοβάσαι τελωνείο. Εαν επιλέξεις free shipping με ταχυδρομείο δε θα περάσει τελωνείο. Εαν βάλεις courier κατά 99% θα περάσει τελωνείο.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδία ! και η απάντηση μου για το Mi 5s δεν λέω πολύ καλό αλλά απο design ρε παιδί μου δεν.. είναι λες και βλέπω iphone.. λόγο δουλειάς τα βλέπω κάθε μέρα τα πιάνω κάθε μέρα και τα έχω μπουχτίσει! Το Mi 5 θα μου πεις είναι σαν galaxy.. ok δεκτό αλλά έχει το κάτι ξεχωριστό.. :P

Και κάτι ακόμα σαν ερώτηση.. Εάν πάρω το unlock από την xiaomi για να βάλω την Dev rom χάνω την εγγύηση ?
    • Όχι φυσικά! Με καμία rom δεν χάνεις την εγγύηση. Βέβαια όσον αφορά την εγγύηση θα μπλέξεις με τον reseller και οχι την Xiaomi επομένως καταλαβαίνεις τι γίνεται.. Πχ στο gearbest γράφουν οτι "εαν πειραχτεί η rom κτλ κτλ τότε χάνεται η εγγύηση" αλλά είναι βλακεία κυρολεκτικά γιατί στα Xiaomi η ίδια η εταιρία έχει άλλη φιλοσοφία όσον αφορά το "πείραγμα" της συσκευής.

Αλλά γενικά μη φοβάσαι τις αλλαγές στις roms. Ότι έχει σχέση με software διορθώνεται. Γιαυτό έχει φροντίσει η Xiaomi με τα tools που έχει δώσει δημόσια.