Καλησπέρα το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ έχω ψάξει εξ ολοκλήρου το τηλέφωνο μου για να ρυθμίσω τις ειδοποιήσεις όταν λαμβάνω e-mail από το gmail δε μου χτυπάει μήνυμα και ούτε εμφανίζετε στις ειδοποιήσεις κάτι .Να σημειώσω ότι έχω κάνει και τις απαραίτητες ρύθμισεςι και από το google. Ευχαριστώ προκαταβολικα.
xiaomi redmi note 3 pro γιατι δεν χτυπαει στα email
-
-
εχεις πάει ρυθμίσεις/γραμμη κατάστασης/διαχειριση ειδοποιησεων;
-
Από ρυθμίσεις πάω sound & vibration (ετσι το έχει το δικό μου μισά Ελληνικά και μισά Αγγλικά).Από εκεί δε ρυθμίζετε;
-
-
Εχεις ρυθμισει τις ειδοποιησεις για καθε καρτελα στο gmail??
-
Ο/H nikosmi έγραψε:
Από ρυθμίσεις πάω sound & vibration (ετσι το έχει το δικό μου μισά Ελληνικά και μισά Αγγλικά).Από εκεί δε ρυθμίζετε
Γιατι μάλλον εχεις unofficial (προβληματικη) ROMYou may think you can fly - but you better not try -
Ναι το τσέκαρα και αυτό ολα ενεργά είναι.
-
Δεν κατάλαβα τι εννοεις. εγώ πχ δεν έχω εφαρμογή για το gmail μου, έχω yahoo. Πηγαινοντας settings/notifications & status bar/ app notifications/yahoo email, βλέπω αυτό...
Από εκεί λοιπόν ρυθμιζω τις ειδοποιήσεις (αν θέλω να φαίνονται στην οθόνη κλειδώματος, να εμφανίζονται μονο για λίγο, ήχο, δόνηση κλπ) -
@Thracia ακόμα και αυτά "πειράζει" μία unofficial rom;
Νόμιζα ότι αυτά ήταν τυφλοσούρτης (κοινά για όλους)
-
-
εμ τον λες "η", εμ τον φωναζεις κιόλας να το δει! Χαχαχα
Ο/H nikosmi έγραψε:
πολύ φοβάμαι ότι έχει δίκιο η @Thracia και να δω πως θα ξεμπλεξω τώρα.
-
Ο/H koko έγραψε:
@Thracia ακόμα και αυτά "πειράζει" μία unofficial rom;Νόμιζα ότι αυτά ήταν τυφλοσούρτης (κοινά για όλους)
Τις τελευταίες μερες εχουμε δει και KATE με ΡΟΜ από KENZOότι νάνε
OffTopicσυγχαρητηρια για το video καταπληκτικη δουλεια.
Σε πιο ραδιοφωνικο σταθμο εχεις εκπομπη?You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες