καλησπερα σημερα παρελαβα 2 redmi 3s 2/16 για εναν φιλο και μενα με την oficial global rom και αμεσως μου προτεινε να κανω αναβαθμιση την miui 8 6.9.29 οποτε και το εκανα και στα δυο. Μετα προσπαθωντας να μπω μεσα στο μενουν να δω αν δουλευει το αποτυπωμα ειδα οτι το ενα απο τα δυο δεν εχει μενου για το fingerprint ...εκει που στο ενα γραφει στο μενου lock srceen and password sthn πρωτη γραφμμη Sceen lock and fingerprint sto allo γραφει μονο screen lock και αν μπω μεσα εκει δεν εχει να βαλω fingerpint. Εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις μήπως δεν μπηκε καλα η rom απο το OTA update που μου δωσε αλλα τιποτα μια απο τα ιδια αφού ολοκλήρωθηκε η διαδικασία...Ξερεις κανεις γιατι???Καποια λυση?
redmi 3s δεν εχει μενου για fingerprint λειπει
-
-
-
-
Το κανω τωρα ξανα ευχαριστώ. Παντως δεν θυμαμαι να εκανα κατι οτι εκανε το ενα τηλεφωνο εκανε και το αλλο. Και εχει τα ιδια στοιχεια στο about phone. Τα παντα ιδια Kernel εκδοσεις λογισμικου, baseband version, build number...Για να δουμε την κατεβαζει.
Το καλο με την νεα εκδοση ειναι οτι το εκανε πληρως ελληνικο ολο το μενου ενω ηρθε με μια προηγουμενη global rom που δεν ηταν ολα ελληνικα. -
-
-
-
Screenshot by Lightshot
μου τα στειλε φιλος απο την Κινα που δουλευει εκει. και επαναλαμβάνω στο ενα απο τα δυο μου το κανει.το αλλο ειναι ολα οκ
και εδω Screenshot by Lightshot στο μενου screen lock (χωρις να γραφει πουθενα fingerprint) και οπως βλεπετε στην εικονα αν μπω μεσα δεν εχει την επιλογη
add fingeprint
Το περιέργο ειναι οτι σημερα που ηρθε η 6.10.13 global με OTA update περνώντας την παραμένει το προβλημα. τωρα αν χρειαζεται ισως καποιο wipe cash and data αν πατησω vol + kai power μου βγαζει σε μια recovery με κινέζικα και δεν το διακινδυνευω να κατσω να παταω στην τυχη μπας και βρω την εντολη wipe.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0