Αρχικά νομίζαμε ότι επρόκειτο για το Mi 5c, ωστόσο αποδείχτηκε ότι πρόκειται για το Xiaomi Meri.
Εκτός από φωτογραφίες της συσκευής θα δείτε και τα specs, καθώς πέρασε από Antutu και Geekbench.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΩχ..ΩΧ...Ο/H maddoctor έγραψε:
Έβλεπα πάντως τώρα ότι σ' αυτό το κινητό η Xiaomi θα βάλει δικό της επεξεργαστή! Λέτε!?
Είναι απο τα λίγα πράγματα που δεν έχει "κλέψει" από την Apple.Ο/H Krasdimi έγραψε:
Εδω βγάζουν μοντέλο κάθε βδομάδα, με κινητό του 2016 θα ασχολούνται.;
Πάντως κάτι δηλώσεις του CEO της εταιρείας περί "εκπλήξεων", αναφερόμενος στο επερχόμενο Mi Note 2, ίσως "προλάβουν" το XIAOMI MERI... Για να δούμε...Ο/H maddoctor έγραψε:
Έβλεπα πάντως τώρα ότι σ' αυτό το κινητό η Xiaomi θα βάλει δικό της επεξεργαστή! Λέτε!?
Μπα... θα το προσπεράσω . Σε δυό-τρεις μήνες που θα βγάλει το XIAOMI GEORGEΟ/H caeser έγραψε:
Πάντως κάτι δηλώσεις του CEO της εταιρείας περί "εκπλήξεων", αναφερόμενος στο επερχόμενο Mi Note 2, ίσως "προλάβουν" το XIAOMI MERI... Για να δούμε...Ο/H maddoctor έγραψε:
To "Meri" δεν ξέρω πως σου φαίνεται, αλλά το REDMI, είναι τα αρχικά της έκφρασης, "...Re Demakhs Mi".Ο/H sylvester έγραψε:
Με τόσα Redmi που έχουνε βγει αυτό μάλλον πάει για αντικαταστάτης της σειρά Redmi. Απλός αναγραμματισμός απαλοίφοντας το d μου ακούγεται
Μακράν το καλύτερο ποστ.. Επεσα κάτω από τα γέλιαΟ/H caeser έγραψε:
To "Meri" δεν ξέρω πως σου φαίνεται, αλλά το REDMI, είναι τα αρχικά της έκφρασης, "...Re Demakhs Mi".Έχει μείνει απο την εποχή ο @demakhs τρολάριζε τους Κινέζους και του λέγανε να σταματήσει...Ο/H sylvester έγραψε:
Με τόσα Redmi που έχουνε βγει αυτό μάλλον πάει για αντικαταστάτης της σειρά Redmi. Απλός αναγραμματισμός απαλοίφοντας το d μου ακούγεται![]()