Διαφήμιση

Speed Dial, fingerprint σε lockscreen και Find device

• Speed Dial, fingerprint σε lockscreen και Find device

Καλημέρα!!

Έχετε υπόψη σας για ποιο λόγο δεν εμφανίζουν τα Redmi 3s μενού Speed Dial όταν θες να κάνεις κλήσεις?
      Το δικό μου και με την παλιά ανεπίσημη ρομ αλλά και με την επίσημη Global Developer εμφανίζει μόνο call history (recent calls) και contacts όταν θέλω να πάρω κάποιο τηλέφωνο.
      Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αλλάξω αυτό είτε μέσω ρύθμισης (ρομ) είτε μέσω κάποιας εφαρμογής (app)??

Επίσης, κατέβασα ένα theme (Touch Galaxy) από τα διαθέσιμα στο ιντερνετ το οποίο έχει υποτίθεται ξεκλείδωμα της οθόνης με δακτυλικό αποτύπωμα αλλά προσπαθώ να βρω τρόπο να ρυθμίσω το ξεκλείδωμα της οθόνης με το αποτύπωμα και δεν τα καταφέρνω. Οι δε ρυθμίσεις μέσα στο μενού του κινητού αφορούν μόνο το ξεκλείδωμα της συσκευής με τον αισθητήρα στο πίσω μέρος. Έχει κανείς κάποια περισσότερη πληροφορία για το θέμα αυτό?

Τέλος, όταν έβαλα τη νέα ρομ επάνω κ σετάρισα το κινητό μου έβγαλε μια επιλογή Find Device την οποία συνδέω με ένα κινητό αριθμό και σε περίπτωση που χάσω ή μου κλέψουν τη συσκευή μπορώ να την απενεργοποιήσω και να την ξαναβρώ. Αυτή η επιλογή με ενημέρωσε ότι θα χρεωθώ κάποια μηνύματα SMS για την επιβεβαίωση του κινητού που έχω δηλώσει. Όταν με ενημέρωσε για αυτό ζήτησα να κάνει skip και να το κάνω κάποια στιγμή αργότερα. Όμως από τότε και κάθε τρεις και λίγο μου βγάζει μήνυμα να επιβεβαιώσω το κινητό μου με χρέωση του SMS από μόνο του. Για να μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό μου αναγκάζομαι κάθε φορά να πατήσω verify (μοναδική επιλογή) αλλά δεν λαμβάνω ούτε μήνυμα στο κινητό ούτε τίποτα. Έχω προσπαθήσει από τις ρυθμίσεις στις εφαρμογές να σταματήσω τη λειτουργία της (force stop) αλλά μετά από κάποια ώρα επανέρχεται μόνη της σε λειτουργία. Το κινητό μου είναι καρτοκινητό αλλά έχει ακόμα υπόλοιπο οπότε δεν θα έπρεπε να υπάρχει θέμα του να μην μπορεί να χρεώσει το SMS επιβεβαίωσης. Υπάρχει κανείς που να έχει αντιμετωπίσει το θέμα και πως?