Εδω και πολυ καιρο προσπαθω να αναβαθμισω το κινητο μου απο miui 5 σε miui 8 και αποτυγχανω. Εχω δοκιμασει διαφορους οδηγους αλλα τιποτα μηπως υπαρχει καποιος που τα εχει καταφερει ωστε να μου εξηγησει πως να το κανω; (αυτη τη στιγμη εχω την stable Stable40-GTV-5.2.10.zip)
Αναβαθμιση απο miui 5 σε miui 8
-
-
Φίλε μου πολλοί από εμάς δεν φτάσαμε τέτοιο Miui και ίσως να χρειάζεται κάτι που δεν το γνωρίζουμε
Μισό να φωνάξω κανένα αρχαιότερο
@Bodai , @caeser , @MIUI_ART , @dnomikos ???
Ξέρει κανείς αν χρειάζεται τίποτα συγκεκριμένο? Ή στάδιο στάδιο (πιστεύω αυτό είναι αλλά πέστε το σωστό, μη λέμε υποθέσεις)
Επίσης για πιο κινητό ενδιαφέρεσαι? Το note 3 pro δεν έφτασε miui 5 !!
Επίσης ούτε η ρομ που λες είναι stable
Βάλε καλύτερα καμιά φωτογραφία να δούμε τι έχεις
Άσε που το τόπικ το άνοιξες στο Note 3G που δεν είναι το Note 3 pro που έχεις στο προφίλ σου -
Νομίζω έχεις το Note 3 G και ξέμεινες σε Miui 5.
Δοκίμασες να το πάρεις με factory reset από το 5 στο 7 και μετά στο 8? (πρώτα εννοείται ρίξε ένα backup)
Μερικές φορές μπορεί να μην αναβαθμίζει λόγο του παλιού twrp
Δες τι έχει μέσα η νέα Ρομ και κατέβασε το από το topic του michael. Κάνε το install και μετά ξαναδοκίμασε να πας στην ρομ που θέλεις -
Παιδιά για το redmi note 3g μιλάω. Είναι το παλιό μου κινητό που το έχω δώσει στη κοπέλα μου και προσπαθώ να το περάσω σε miui 8 ανεπιτυχως. Εγώ έχω πάρει το redmi note 3 pro για αυτό στο προφίλ μου γράφει αυτό. Εγώ ρωτάω για το redmi note 3g.
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Νομίζω έχεις το Note 3 G και ξέμεινες σε Miui 5.
Δοκίμασες να το πάρεις με factory reset από το 5 στο 7 και μετά στο 8? (πρώτα εννοείται ρίξε ένα backup)
Μερικές φορές μπορεί να μην αναβαθμίζει λόγο του παλιού twrp
Δες τι έχει μέσα η νέα Ρομ και κατέβασε το από το topic του michael. Κάνε το install και μετά ξαναδοκίμασε να πας στην ρομ που θέλεις
-
-
-
-
Ο/H Spy767 έγραψε:
Φίλε @Bodai πως καμω πρώτα αναβάθμιση το recovery και μετά τη ρομ;
και μετα θα ακολουθήσεις τις παρακάτω οδηγίες
Ο/H michael έγραψε:
3ος Τρόπος εγκατάστασης
Καλό θα ήταν κάπου εδώ να δούμε και έναν τρίτο τρόπο εγκατάστασης για πρώτη φορά του TWRP Recovery μέσω adb εντολών σε οποιοδήποτε κινητό Xiaomi.
Καταρχήν θα χρειαστούμε να έχουμε τα adb/fasboot αρχεία στον υπολογιστή μας. Οπότε κατεβάζετε το παρακάτω αρχείο και το κάνετε extract στο C:\
MEGA
Πατήστε επάνω στο "Download through your browser"
1.Κατεβάζετε και αποθηκεύετε το .zip του TWRP στον υπολογιστή
2.Το recovery που χρειάζεστε βρίσκεται μέσα στο zip. θα το αποσυμπιέσετε και θα σας βγάλει το recovery.img
3.Βάζετε το recovery.img στον ίδιο φάκελο με το adb στο C:\adb
4.Τώρα τρέχουμε ένα CMD παράθυρο ως διαχειριστές (Run as administrator με win+x)
5.Βάζουμε το κινητό σε fastboot mode με τη χρήση του Volume- και Power ταυτόχρονα μέχρι να δούμε λαγουδάκι
6.Στο CMD παράθυρο γράφουμε την εντολή "cd C:\adb" και enter για να μας πάει στο σωστό φάκελο
7.Τώρα πληκτρολογούμε την παρακάτω εντολή
-
Σε ευχαριστώ πολύ
=============== Ιαν 5th 2017, 5:06pm ===============
Προσπαθησα να το κανω και μου λεει not supporting flash οταν φτανω να κανω φλας το recovery.... με τιπτοα δεν αναβαθμιζεται -
Ο/H Spy767 έγραψε:
not supporting flash οταν φτανω να κανω φλας το recovery.... με τιπτοα δεν αναβαθμιζεται
Ή δεν είσαι στο σωστό folder από cmd
Ή είσαι στο σωστό folder αλλά δεν έβαλες εκεί μέσα χύμα το image (και είτε το έχεις αλλού, είτε το άφησες σε zip)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0