οποιος γνωριζει ας γραψει κατι για βοηθεια ,εχω το redmi3s ξεκινησα να το φλασαρω την κινεζικη δυστυχως κατι στραβωσε και το τηλ. εχει κολλησει για τα καλα , ειναι συνεχεια στο εικονιδιο της εταιρειας ,μπαινει σε fast boot αλλα μεχρι εκει με minimal προσπαθησα αλλα στην τελευταια εντολη εχοντας πατημενα και τα δυο πληκτρα της φωνης πατωντας εντερ ξαναγυρναει σετο εικονιδιο της miui , πραγματικα δεν ξερω τι πηγε τοσο στραβα φοβαμαι μηπως μεινει απο μπαταρια και μετα δεν γινεται τιποτα .Ευχαριστω εκ των προτερω ,εαν καποιος γνωριζει να βοηθησει ας με καλεσει στο 6949476607 Η να τον καλεσω εγω σε τηλεφωνο για να του εξηγησω ισως περισσοτερα
REDMI 3S - Hardbrick - Εν αναμονή unbrick
- Redmi 3S
-
-
-
-
-
land_images_6.10.20_20160805.0000.29_6.0_cn_4cb78867d3
land_images_6.8.25_20160805.0000.29_6.0_cn
global stable k τωρα κατεβαζω global devel.
στο xiaomimiflash (το οποιο κατεβασα το τελευταιο) το βλεπει ως id 3 k device με εναν αριθμο αλλα οταν παταω φλας κατι μου λεει για critical partition οτι δεν εχω προσβαση δεν επιτρεπει..sτο miflash βγαζει error..
Το τραγικο ειναι που δεν μπορω να παω σε edl για να το δει ως θυρα το pc ,δεν νομιζω να ξαναανοιξει βλεπω να κανω σαν τον Κουρκουλο που τα εβαλε φωτια και χορευε γυρω γυρω(πρεπει να μην χανουμε το χιουμορ) -
-
τιποτα θελω βοηθειαααααααα το τηλ. ειναι brick εντελως ....
-
-
-
φιλε Nas συγνωμη για την καθυστερηση οποτε μπεις ειμαι διαθεσιμος αρκρι να εχεις χρονο