Η τιμή του νέου Mi Note 2
-
-
Οπότε η μεγάλη έκδοση θα πάει 500-550$!? Καθόλου άσχημα για ότι έχουμε δει ότι θα έχει.... Μάλλον ξέρω τι δώρο θα μου φέρει πια ο Αη-ΒασίληςΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Οπότε η μεγάλη έκδοση θα πάει 500-550$!? Καθόλου άσχημα για ότι έχουμε δει ότι θα έχει.... Μάλλον ξέρω τι δώρο θα μου φέρει πια ο Αη-Βασίλης
-
Αν όντως είναι έτσι, μιλάμε για ένα δυναμικό comeback στην κατηγορία των premium phablets! Αρκεί φυσικά να το παρουσιάσει και να το υποστηρίξει όπως του αρμόζει. Μη βγάλει μετά από κανα δίμηνο άλλη συσκευή πιο δυνατή και τραβήξει το χαλί κάτω από το προϊόν της!
-
Ο/H ev3rflow έγραψε:
Αν όντως είναι έτσι, μιλάμε για ένα δυναμικό comeback στην κατηγορία των premium phablets! Αρκεί φυσικά να το παρουσιάσει και να το υποστηρίξει όπως του αρμόζει. Μη βγάλει μετά από κανα δίμηνο άλλη συσκευή πιο δυνατή και τραβήξει το χαλί κάτω από το προϊόν της!
-
Ο/H baiosss έγραψε:
Ο/H ev3rflow έγραψε:
-
Ο/H intheend έγραψε:
Ο/H baiosss έγραψε:
Ο/H ev3rflow έγραψε:
-
Ο/H caeser έγραψε:
Πληροφοριακά πάντως, το Mi Note 2 είναι ο διάδοχος του Mi Note Pro, το οποίο εμφανίστηκε στη αγορά τον Ιανουάριο του 2015... Δηλαδή 22 μήνες πριν... Λέτε τώρα οι 22 μήνες να γίνουν ...6? Για να δούμε...
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H caeser έγραψε:
Πληροφοριακά πάντως, το Mi Note 2 είναι ο διάδοχος του Mi Note Pro, το οποίο εμφανίστηκε στη αγορά τον Ιανουάριο του 2015... Δηλαδή 22 μήνες πριν... Λέτε τώρα οι 22 μήνες να γίνουν ...6? Για να δούμε...
Ίσα ίσα δε νομίζω κανείς να το θέλει, το απευχόμαστε! Απλά επειδή από τότε που βγήκε το Mi Note Pro φαίνεται να έχει αλλάξει κάπως η προσέγγιση της εταιρίας για τη διάθεση νέων συσκευών, θέλω να ελπίζω ότι θα μείνει ανεπηρέαστο.
@maddoctor δηλαδή το μοντέλο με τις 5.7" μόνο σε curved θα βγει;Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην ev3rflow ().
-
Ο/H ev3rflow έγραψε:
Ίσα ίσα δε νομίζω κανείς να το θέλει, το απευχόμαστε! Απλά επειδή από τότε που βγήκε το Mi Note Pro φαίνεται να έχει αλλάξει κάπως η προσέγγιση της εταιρίας για τη διάθεση νέων συσκευών, θέλω να ελπίζω ότι θα μείνει ανεπηρέαστο.
@maddoctor δηλαδή το μοντέλο με τις 5.7" μόνο σε curved θα βγει;
Δεν το διάβασες μέχρι τέλος.... Βέβαια δεν λέει για ποια έκδοση εννοεί, αλλά σίγουρα θα είναι και για τις δύο.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H ev3rflow έγραψε:
@maddoctor δηλαδή το μοντέλο με τις 5.7" μόνο σε curved θα βγει;
Δεν το διάβασες μέχρι τέλος.... Βέβαια δεν λέει για ποια έκδοση εννοεί, αλλά σίγουρα θα είναι και για τις δύο.
Αυτά τα διάβασα, αλλά δε λέει κάπου ότι το "μικρό" μοντέλο θα είναι με 5.5" και το μεγάλο με 5.7". Σε αυτό που παραθέτεις από πάνω γίνεται μόνο λόγος για το κόστος.
Σε αυτό το thread αναφέρεται ότι και μικρό μοντέλο και το μεγάλο θα είναι στις 5.7" ίντσες.Μήπως κάτι δεν έχω δει;
-
Αυτο βρε παιδιά λέει για την οθόνη.
Ότι πρώτα θα βγει ή έκδοση με την επίπεδη οθόνη και μετά ή έκδοση με την curved, για λόγους κοστολογιου σε περίπτωση που χρειάζεται αλλαγή θα είναι φθηνότερη ή επίπεδη οθόνη.
Αυτά κατάλαβα όπως το διάβασα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα