Κάνε πάλι τις ρυθμίσεις με αγγλικά
Κάνε σύνδεση σε wifi...μην κάνεις skip σε αυτό το βήμα
μόλις φτάσεις στο account στείλε μου σε πμ id & pass από team viewer
Επειδή είμαι σε λάπτοπ που λειτουργεί δεν λειτουργεί... Θα συμπεριφερθω στο κινητό Σαν να είναι μπρικαρισμενο και θα ακολουθήσω τον οδηγό ξεμπρικαρισματος και θα περάσω παλιότερη stable, και επιτέλους βρήκα και αφορμή να πάρω το redmi pro χωρίς γκρίνιες από την κυρά...
Μία και το λάπτοπ τα κακαρωσε. Τρόπος να το κανω unbrick δεν υπάρχει αλλά...
Κατάφερα να φλασαρω μέσα από το twrp την stable 40 gtv-5.2.10 και είναι και ή μόνη που ανοίγει το τηλέφωνο και μπορώ να ξαναβαλω το ιμει τώρα υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω απευθείας στην τελευταία δίχως να κάνω wipe data και χάσω το ιμει;
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω το ίδιο κινητό και πότε δεν έχασε το ιμει, κάνε τα wipe και πέρνα την τελευταία ν8 stable δεν θα έχεις πρόβλημα, μπορείς να δοκιμάσεις και χωρίς wipe αλλά δεν το συνιστώ,
Μόλις κάνεις τα wipe κάνε και ένα restart το recovery
Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχασε ποτέ το ιμει το δικό σου γιατί στο sp flash tools σε περίπτωση που μπρικερνε το κινητό σου, δεν είχες κλικαρισμενη την πρώτη επιλογή που έλεγε preloader , βέβαια μαζί με το ιμει χάνεις και την nvram, το ιμει το βρήκα μέσα από το mobileuncle όσο για την nvram φαντάζομαι 2 μισή χρόνια που χάθηκε θα ζει την δική της ζωή κάπου μακριά από μένα, τεσπα το κακό είναι ότι οποτε γίνεται fr στο κινητό wipe data συγκεκριμένα διαγράφετε ξανά το ιμει και θέλει ξανά διαδικασία να την περάσω, Γιαυτό και σε περίπτωση που έχετε mtk ΠΟΤΕ κλικαρισμενη ή πρώτη επιλογή PRELOADER παθαίνει βαβα το ιμει
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk