Γεια σας ειμαι καινουργιο μελος+αρχαριος και εχω μπευρδευτει λιγο.Θελω να αγορασω το MI2S,σε πολλα video στο youtube εχω δει οτι εχει miui version :MIUI-JLB-13 η MIUI-JLB-17 και ουτω καθεξης.Δηλαδη δεν γραφει 3.9.27 η καποια αλλη version ωστε να επιλεξω language pack απο τα downloads.Η ερωτηση μου ειναι για να περασω ελληνικα πρεπει να περασω πρωτα αλλη miui rom και μετα το language pack?
Εγκατασταση ελληνικης γλωσσας απο αρχαριο
-
-
Ο/H sifario έγραψε:
Γεια σας ειμαι καινουργιο μελος+αρχαριος και εχω μπευρδευτει λιγο.Θελω να αγορασω το MI2S,σε πολλα video στο youtube εχω δει οτι εχει miui version :MIUI-JLB-13 η MIUI-JLB-17 και ουτω καθεξης.Δηλαδη δεν γραφει 3.9.27 η καποια αλλη version ωστε να επιλεξω language pack απο τα downloads.Η ερωτηση μου ειναι για να περασω ελληνικα πρεπει να περασω πρωτα αλλη miui rom και μετα το language pack?
Καλησπέρα και καλώς ήρθες.
Με μια αναζήτηση θα έβρισκες αυτό που ρωτάς αρκετές φορές.
Οι εκδόσεις στις οποίες αναφέρεσαι (MIUI-JLB....) είναι οι λεγόμενες stable. Βγαίνουν ανα τακτά διαστήματα.
Υπάρχουν εκδόσεις όπως η 3.9.27 που ανέφερες οι οποίες είναι χαρακτηρισμένες ως development και βγαίνουν κάθε Παρασκευή με διορθώσεις
και αναβαθμίσεις στο λογισμικό του κινητού.
Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα σε σταθερότητα και είναι αυτές που χρησιμοποιεί η συντριπτική πλειοψηφία όσων γνωρίζω.
Την ελληνική έκδοση θα τη βρείς στο multilanguage πακέτο που ανεβαίνει κάθε Παρασκευή με ελάχιστη καθυστέρηση από την αγγλική/κινεζική.
Στο παράδειγμα που ανέφερες πιο πάνω θα τις βρεις με την αρίθμιση των development.
Με το καλό να το αποκτήσεις και εδώ είμαστε για τυχόν νέες απορίες... -
Παρέλαβα το κινητό εχθές και βρίσκομαι πριν την πρώτη του φόρτιση.Από γλώσσες μόνο κινέζικα και αγγλικά και η version του γράφει MIUI-JLB23.0 .
Αρχάριος και έχω πελαγώσει.Θα εκτιμούσα αν έβρισκα κάποιον οδηγό που να μου εξηγεί από την αρχή τι ενέργειες να κάνω,ποια προγράμματα να περάσω στο pc για να φλασάρω και πως για να έχω ελληνικά και google Play στο νέο μου απόκτημα.Στο ψάξιμο για αρχή κατέβασα το MIFLASH στο
pc και είναι στα Κινέζικα -
Ο/H Makoulios έγραψε:
Παρέλαβα το κινητό εχθές και βρίσκομαι πριν την πρώτη του φόρτιση.Από γλώσσες μόνο κινέζικα και αγγλικά και η version του γράφει MIUI-JLB23.0 .
Αρχάριος και έχω πελαγώσει.Θα εκτιμούσα αν έβρισκα κάποιον οδηγό που να μου εξηγεί από την αρχή τι ενέργειες να κάνω,ποια προγράμματα να περάσω στο pc για να φλασάρω και πως για να έχω ελληνικά και google Play στο νέο μου απόκτημα.Στο ψάξιμο για αρχή κατέβασα το MIFLASH στο
pc και είναι στα Κινέζικα
Δεν χρειάζεσαι υπολογιστή.
Κατεβάζεις από το site την τελευταία multilingual έκδοση για το κινητό την οποία εγκαθιστας μέσω της εφαρμογής Updater που θα βρεις στο menu...
Πλέον θα έχεις ελληνικά, Play Store και θα λαμβάνεις ειδοποιήσεις κάθε φορά που θα βγαίνει καινούρια έκδοση για αυτόματη αναβάθμιση... -
Ευχαριστώ για την βοήθεια κάνοντας τα βήματα που μου γράψατε κατεβασα με το κινητό σε αρχειο zip αυτην την έκδοση[3.12.20] Επίσημη MIUI ROM για το Xiaomi MI 2/2S (miuiandroid.com).Από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι η πολυγλωσσική εκδοση την οποια μου την έσωσε σαν αρχείο zip στην διαδρομή /storage/sdcard0/downloads/.Παραλληλα μόνο του αναβάθμησε την stable σε 24 από 23 που ήταν.Πατώντας όμως
στο updater δεν μου βρίσκει την 3.12.20 παρά μόνο την stable,και ζητάει να κάνω εγγραφη. Τι κάνω λάθος μήπως πρέπει πρώτα να την αποσυμπιέσω στον ίδιο χώρο για να την βρει το updater? -
Ο/H Makoulios έγραψε:
Ευχαριστώ για την βοήθεια κάνοντας τα βήματα που μου γράψατε κατεβασα με το κινητό σε αρχειο zip αυτην την έκδοση[3.12.20] Επίσημη MIUI ROM για το Xiaomi MI 2/2S (miuiandroid.com).Από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι η πολυγλωσσική εκδοση την οποια μου την έσωσε σαν αρχείο zip στην διαδρομή /storage/sdcard0/downloads/.Παραλληλα μόνο του αναβάθμησε την stable σε 24 από 23 που ήταν.Πατώντας όμως
στο updater δεν μου βρίσκει την 3.12.20 παρά μόνο την stable,και ζητάει να κάνω εγγραφη. Τι κάνω λάθος μήπως πρέπει πρώτα να την αποσυμπιέσω στον ίδιο χώρο για να την βρει το updater?
Δυστυχώς είμαι χωρίς το MI2S μου τον τελευταίο καιρό και δεν θυμάμαι ακριβώς να σε κατευθύνω.. Όταν ανοίξεις το Updater δοκίμασε να πατήσεις το πλήκτρο του menu για να του "δείξεις" εσύ που βρίσκεται το αρχείο που θες να περάσεις... Στη χειρότερη μετακίνησε το αρχείο από το downloads στο root της sdcard.. -
Ο/H Makoulios έγραψε:
στο updater δεν μου βρίσκει την 3.12.20 παρά μόνο την stable,και ζητάει να κάνω εγγραφη. Τι κάνω λάθος μήπως πρέπει πρώτα να την αποσυμπιέσω στον ίδιο χώρο για να την βρει το updater?
Όταν μπαίνεις στο Uppdater αυτό ψάχνει για OTA (over the air) updates και για αυτό σου έβγαλε να αναβαθμίσεις στην τελευταια stable rom. Δεν δίνεις σημασία σε αυτό, πατάς το menu key, διαλέγεις Select installation pack, πηγαίνεις στον φάκελο που κατέβασες την 3.12.20, την διαλέγεις και πατάς Update Now. -
Καλημερα και καλη χρονια μετα απο 2 μηνες οικονομιας καταφερα και παρηγγειλα το xiaomi mi2s.Μια απορια εχω οταν κατεβασω και εγκαταστησω την τελευταια multilingual έκδοση χρειαζεται να κανω εγκατασταση και gapps απο το αλλο link επειδη γραφει στην ROM δεν συμπεριλαμβάνονται το Google Apps.Σας ρωταω επειδη λιγο που εψαξα στο miuiandroid λεει σε xiaomi συσκευες εκτος του hongmi δεν χρειαζονται εγκατασταση gapps.
-
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα