Διαφήμιση

Mi Pad 2 Dual Boot

• Mi Pad 2 Dual Boot

Παιδιά σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά Mi Pad 2 64gb Windows 10. Γενικά χρειάζομαι ενα windows tablet μικρό και δε θέλω να πάω στο πιο φτηνό απο τα κινέζικα που κυκλοφορούν. Μαρέσει που είναι 4:3 και εμφανίσιμο.

Το ήθελα όμως να έχει και android για τις στιγμές χαλάρωσης.. Πείτε μου σας παρακαλώ τη γνώμη σας για το tablet με τα windows.. μήπως η οθόνη παραείναι μικρή για τέτοιο OS ?

Επίσης, το έχει κάνει κάποιος dual boot ? Έχει μήπως θέματα με play store κτλ κτλ ? Είναι εύκολο να γίνει ?

Ευχαριστώ!
    • Απ'ότι είδα σε ένα γρήγορο ψάξιμο,υπάρχουν κάποιες οδηγίες για να το κάνει κάποιος Dual Boot, αλλά δεν γνωρίζω τα αποτελέσματα.
      Όσο για Android, φυσικά φοράει MIUI και όχι, δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το Play Store, όπου με Ελληνική ή Global ρομ, τρέχει άνετα και έχει προεγκατεστημένες πολλές Google εφαρμογές...
    • Ευχαριστώ. Το παρήγγειλα με windows και περιμένω. Κανείς που να το έχει με windows να πει εντυπώσεις ?

=============== Νοε 23rd 2016, 12:46am ===============
      Αύριο θα το έχω στα χέρια μου. Με ενδιαφέρει πολύ το dual boot αλλά δεν έχω την εμπειρία και φοβάμαι μη το brick αρω.Αν κάποιος αναλαμβάνει να το κάνει με το αζημίωτο ας επικοινωνήσει μαζί μου..
    • Διαφήμιση
    • Ενδιαφερομαι και εγώ για τη συγκεκριμένη αγορά αλλά δεν ξέρω τι διαφορές προκύπτουν από τα δύο λειτουργικά android η windows και θα ήθελα κάποιες αποσαφήνισεις σχετικά με τις δυνατότητες η τους περιορισμούς τους παρακαλώ;
    • Ο/H Gus έγραψε:

Ενδιαφερομαι και εγώ για τη συγκεκριμένη αγορά αλλά δεν ξέρω τι διαφορές προκύπτουν από τα δύο λειτουργικά android η windows και θα ήθελα κάποιες αποσαφήνισεις σχετικά με τις δυνατότητες η τους περιορισμούς τους παρακαλώ;

Κοιταξε, οπως ειπαν κ πιο πανω το θεμα ειναι ποιο θα χρησιμοποιεις εσυ. Απλα το windows ερχεται μονο σε 64gb ενω το android εχει και την επιλογη για 16gb.
      Εμενα παντως μου κολλαει αρκετα στο android (δεν ξερω αν φταιει ραμ η επεξεργαστης) και εχω βαλει τωρα σκοπό να βαλω dual boot, γιατι αποτι θυμαμαι στα windows πηγαινε καλυτερα. Τσεκαρε παντως και τα chuwi (hi10 pro), νομιζω αξιζουν περισσοτερο, εχουν 4gb ραμ και γινονται κ αυτα dual boot, η διαλεγεις εσυ ποιο απτα δυο λειτουργικα θες.
      Επισης πολυ μεγαλο downside του mipad2 να εχει ακομα την android 5. δεν προκειται να το κανουν update ποτε. απαραδεκτο. με 1gb ram βεβαια θα μου πεις τι update.....
    • Ο/H tony.crete έγραψε:

...

Εμενα παντως μου κολλαει αρκετα στο android (δεν ξερω αν φταιει ραμ η επεξεργαστης) και εχω βαλει τωρα σκοπό να βαλω dual boot, γιατι αποτι θυμαμαι στα windows πηγαινε καλυτερα. Τσεκαρε παντως και τα chuwi (hi10 pro), νομιζω αξιζουν περισσοτερο, εχουν 4gb ραμ και γινονται κ αυτα dual boot, η διαλεγεις εσυ ποιο απτα δυο λειτουργικα θες.
      Επισης πολυ μεγαλο downside του mipad2 να εχει ακομα την android 5. δεν προκειται να το κανουν update ποτε. απαραδεκτο. με 1gb ram βεβαια θα μου πεις τι update.....
      Όχι και 1GB RAM το MiPad2, 2GB έχει. Επίσης έχει πάρει την MIUI 8 με πολλά στοιχεία του Android 6!
      Όσο για τα chuwi, εκ πείρας λέω ότι έχουν άθλια after sales υποστήριξη, μακάρι να μην την χρειαστείς