Μετά την ανακοίνωση του Mi Note 2 και εφόσον ανακοινώθηκε ότι η ακριβή έκδοση θα υπάρχει σε δύο εκδόσεις, μία με όλες τις συχνότητες και την Β20 και μία χωρίς, επειδή ενδιαφέρομαι κιόλας να το αγοράσω, είπα να κάτσω και να φτιάξω ένα συγκριτικό μεταξύ του Mi Note Pro που έχω ήδη, τις δύο εκδόσεις του Mi Note 2 και του Mi Mix, μιας και πολλοί μπορεί να είναι ανάμεσα στα δύο καινούργια κινητά που ανακοίνωσε η Xiaomi χθες και να τους βοηθήσει η λίστα μου να διαλέξουν. Πηγή των δεδομένων ήταν το Coolicool μιας και έχει τα στοιχεία έτοιμα σε πινακάκια, εκτός της έκδοσης Global, Που τα πήρα από το Geekbuying, αφού μόνο εκεί την έχω δει αυτή την έκδοση προς το παρόν.
Εάν δείτε λοιπόν την λίστα, εκτός της μπάντας, σε τίποτα άλλο δεν διαφέρουν οι δύο εκδόσεις....και στην τιμή φυσικά (η απλή έκδοση είναι 75$ πιο φθηνή). Επίσης όπως βλέπετε, το Mi Note 2 έχει τις ίδιες συχνότητες με το Mi Note Pro +1 ακόμα, οπότε θα παίζει το ίδιο καλά Ελλάδα όπως και το Mi Note Pro. Προς το παρόν τουλάχιστον και με αυτά τα δεδομένα, όσοι είχατε κινητό της Xiaomi και σας δούλευε μια χαρά και η απλή έκδοση θα σας δουλεύει μια χαρά. Όσοι έχετε Wind ή είστε επαρχία και καίγεστε για την Β20, τότε η Global έκδοση είναι μονόδρομος και δεν κοιτάτε ούτε και το Mi Mix, αφού δεν υποστηρίζει αυτή την μπάντα. Το εξελάκι το έχω επισυνάψει όποιος θέλει να το δει.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή