καλως σας βρηκα.......ειμαι ενας "πρεσβυτερος" 53 ετων χρηστης μιας συσκευης redmi note 3 pro......το προβλημα μου ειναι πως θελω να το κανω "μοντεμ¨για να συνδεω το λαπτοπ.....ενω βλεπει την συνδεση ο υπολογιστης, μου βγαζει εικονιδιο πως η συνδεση δεν εχει ιντερνετ.....να σημειωθει πως εχουν ανοιχτει και τα δεδομενα δικτυου στον κινητο και το φορητο wifi.......ευχαριστω εκ των προτερων...
φορητο wifi hot spot...
-
-
-
-
ευχαριστω για την απαντηση......το προβλημα ηταν αλλου.....και ευτυχως το βρηκα στην αρχικη του φορουμ.....ειναι γενικοτερα προβλημα του android στα xiaomi, οπου πρεπει να γινει debuging με pc-suite και κατοπιν να κατεβει ενα αρχειο στον υπολογιστη και αφου πληκτρολογησουμε καποιες εντολες στο "command", το προβλημα λυνεται......
-
Ο/H tolisofianos έγραψε:
ευχαριστω για την απαντηση......το προβλημα ηταν αλλου.....και ευτυχως το βρηκα στην αρχικη του φορουμ.....ειναι γενικοτερα προβλημα του android στα xiaomi, οπου πρεπει να γινει debuging με pc-suite και κατοπιν να κατεβει ενα αρχειο στον υπολογιστη και αφου πληκτρολογησουμε καποιες εντολες στο "command", το προβλημα λυνεται......
-
Ο/H Theodor έγραψε:
Φιλε δεν μας λες τη εκανες ή που το βρηκες γιατι εχς και εγω το ιδιο θεμα
-
πολλή κατατοπιστικός ο φίλος!!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0