Διαφήμιση

βοήθεια για Mi max

• βοήθεια για Mi max

καλησπερα σας παιδια μόλις παρέλαβα το Mi max μου 16G βλέπω έχει MIUI GLOBAL 7.3 Stable 7.3.1.1.0 Θα έχει διαφορά αν του φλασάρω άλλη ρομ?
      πχ θα μπορώ να αλλάξω fonts? γιατι μέχρι τωρα δεν βλέπω κανένα πρόβλημα απο Ελληνικά... πέρα οτι δεν έχει σαν χωρα στο ρολόι κλπ..
      τι μου συστήνεται να βάλω.. ευχαριστώ πολυ εκ των προτερων.
    • Η ROM που έχεις δεν είναι γνήσια αλλά πειραγμένη από το κατάστημα που πήρες την συσκευή σου, και φυσικά ίσως να έχει πολλά Bugs και διαφημιστικά Spots.

Η θα βάλεις την αυθεντική Global Developer ROM ώστε να συνεχίσεις να έχεις Ελληνικά, ή θα ξεκλειδώσεις με τον επίσημο τρόπο την συσκευή σου, και θα περάσεις μία από τις GTV ή Gkalen ROM.

Για ότι χρειαστείς υπάρχουν και οι αντίστοιχοι οδηγοί.

Ρίξε μία ματιά ΕΔΩ => Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή και καλό διάβασμα ... :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • ευχαριστώ πάρα πολύ.. κατα τη γνώμη σου τί είναι καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο να κάνω! να δουλεύει σαν ένα νορμαλ κινητό με Ελληνικά? χωρίς να χάσει τις λειτουργίες του.
      ευχαριστώ και πάλι!

Υ.Γ παρόλαυτα.. δεν έχει σκάσει κανένα bug πέρα κατι μηδαμινα με τον τηλεφωνικό κατάλογο που οταν μπω στο μηνυμα δεν μου βγάζει όνομα σε κάποιους πάνω πάνω.. και απο διαφημήσεις δεν έχω δεί τιποτα...
      γιαυτό ρώτησα τι καλύτερο θα δω..

το μοναδικό μου θέμα αυτη τη στιγμή είναι οτι δεν μπορώ να αλλάξω τα fonts.. αν φλασάρω κάποιες απο αυτές το περιβάλον θα αλλάξει εντελώς? θα θυμίζει ας πούμε samsung? Συγγνώμη για τις μαζεμένες και ίσως ηλίθιες απορίες..απλά τό έχω κάποιες ώρες και προσπαθώ να δω τι είναι το καλυτερό να περάσω και αν αξίζει.. .με τον τρόπο θα τα καταφέρω...νομίζω... :)
      Y.G2 Δεν ξέρω αν η Ρομ ειναι αυτη που γράφω στο Avatar το τηλ το πηρα απο gearbest
    • Διαφήμιση