Διαφήμιση

Πρώτη φορά Xiaomi... Αξίζει?

• Όμως μην γράφεις για το ίδιο πρόβλημα σε διαφορετικά thread γιατί θα μπερδεύονται όλοι , η rom φαίνεται σωστή πρέπει να είσαι σε fastboot όταν πας στο unlock tool για δοκίμασε πάλι

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Έχεις δίκιο για τα πολλά threads ναι.. χίλια συγνώμη..

Περιμένω τώρα τα αποτελέσματα της αίτησης που έχω κάνει για το δεύτερο account, το πρώτο το έσβησα αφού είχα φάει reject για να έχω το σωστό email επάνω..

=============== Νοε 26th 2016, 7:56pm ===============
      Από τετάρτη απόγευμα περιμένω απάντηση της αίτησης που είχα κάνει για το ξεκλείδωμα...

=============== Νοε 28th 2016, 3:33pm ===============
      Ένα update και εδώ.. Μου 'ρθε το μήνυμα χθες τα ξημερώματα, σήμερα ξεκλείδωσα και θέλω τώρα να περάσω την ελληνική rom..

Βλέπω τώρα πως υπάρχουν δύο..
      XTRV και η THUNDER. Υπάρχει κάποιο θέμα που αναφέρει τις διαφορές μεταξύ τους?
      Θα ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό και για τις δυο rom ? Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα. Πολύ καλό το κινητάκι.. Το έχω 20 ημέρες και με βόλεψε πολύ!

Έχω μερικά θέματα όμως, καταρχάς μερικές φορές όταν το ξεκλειδώνω μου βγάζει το μήνυμα "Μην καλύπτετε την πορτοκαλί περιοχή της οθόνης." και αυτό δε φεύγει με τίποτα, πρέπει να ξανακλείσω το κινητό και να προσπαθήσω ξανά να το ξεκλειδώσω..

Το googlara και βρήκα πως είναι μέσα απ τις ρυθμίσεις Κλείδωμα οθόνης -> Πρόληψη ατυχών κλήσεων. Είναι ενεργοποιημένο αλλά δε με αφήνει το σύστημα να το πειράξω. Επίσης ποια είναι η πορτοκαλί περιοχή της οθόνης ? Και προφανώς δεν έχω καλυμμένη καμία περιοχή της οθόνης

Κάτι τελευταίο.
      Όταν είμαι μέσα σε οποιαδήποτε εφαρμογή, στην μπάρα ειδοποιήσεων η ώρα φαίνεται αριστερά σε μικρό μέγεθος. Υπάρχει δυνατότητα να πάει στα δεξιά, στην πλευρά του ποσοστού της μπαταρίας μήπως? Γνωρίζει κανείς?
    • Ο/H KenJiNx έγραψε:

Καλησπέρα. Πολύ καλό το κινητάκι.. Το έχω 20 ημέρες και με βόλεψε πολύ!

Έχω μερικά θέματα όμως, καταρχάς μερικές φορές όταν το ξεκλειδώνω μου βγάζει το μήνυμα "Μην καλύπτετε την πορτοκαλί περιοχή της οθόνης." και αυτό δε φεύγει με τίποτα, πρέπει να ξανακλείσω το κινητό και να προσπαθήσω ξανά να το ξεκλειδώσω..

Το googlara και βρήκα πως είναι μέσα απ τις ρυθμίσεις Κλείδωμα οθόνης -> Πρόληψη ατυχών κλήσεων. Είναι ενεργοποιημένο αλλά δε με αφήνει το σύστημα να το πειράξω. Επίσης ποια είναι η πορτοκαλί περιοχή της οθόνης ? Και προφανώς δεν έχω καλυμμένη καμία περιοχή της οθόνης

Κάτι τελευταίο.
      Όταν είμαι μέσα σε οποιαδήποτε εφαρμογή, στην μπάρα ειδοποιήσεων η ώρα φαίνεται αριστερά σε μικρό μέγεθος. Υπάρχει δυνατότητα να πάει στα δεξιά, στην πλευρά του ποσοστού της μπαταρίας μήπως? Γνωρίζει κανείς?
      Καλημέρα. Το είδα κι εγώ χτες.

Στη δική μου περίπτωση, η συσκευή (Redmi 3 Pro) ήταν σε armband (τρέξιμο) και αν θυμάμαι καλά όταν πάτησα για ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα μου έβγαλε μια αντίστοιχη ένδειξη, όμως μετά εξαφανίστηκε και δεν έδωσα πολύ σημασία γιατί έτρεχα.. Λογικά θα έχει να κάνει με κάποια σημεία του μπροστινού μέρους (ίσως το πάνω μέρος που είναι οι αισθητήρες εγγύτητας μαζί με κάποια άλλα σημεία της οθόνης;). Το armband που έχω είναι για συσκευές με 4,5 ίντσες οθόνη και η οθόνη του Redmi 3 Pro περιμετρικά καλύπτεται λίγο.

Αν ξέρει κάποιος περισσότερα μπορεί να μας διαφωτίσει!!!