Διαφήμιση

Πρόβλημα σύνδεσης με Bluetooth Plantronics

• Πρόβλημα σύνδεσης με Bluetooth Plantronics

Μετά την την τελευταία Global Stable ελληνική ROM αλλά και με την εργοστασιακή (GeekBuying ROM) είχα και εξακολουθώ να έχω το εξής πρόβλημα όσο αφορά τη σύνδεση του bluetooth μου. Μερικές φορές όταν συνδέω το bluetooth κατά τη διάρκεια κλήσης αλλά και πριν την κλήση ενώ συνδέεται και μιλάω και με ακούει και τον ακούω πεντακάθαρα ξαφνικά κόβεται ο ήχος από τη δική μου πλευρά ενώ η άλλη πλευρά με ακούει. Μόνο αν τερματίσω την κλήση, αποσυνδέσω το bluetooth και το συνδέσω ξανά δουλεύει χωρίς να με διακόπτει.

Έχω bluetooth Plantronics M55.

Υπάρχει καμιά λύση σε αυτό ή φταίει η συσκευή;

Διόρθωση: Μετά από μία σημερινή κλήση παρατήρησα το εξής: Δεν άκουγα τον συνομιλητή μου και αυτός άκουγε κάτι σαν το σφύριγμα του πλοίου. Εναν πολύ έντονο βόμβο. Επρεπε να κάνω επανεκκίνηση το κινητό για να διορθωθεί. Πήρα πολλές φορές στο ίδιο νούμερο και δεν άκουγα τίποτα και ο άλλος άκουγε έναν έντονο βόμβο σαν πλοίο που σφυρίζει όταν μπαίνει στο λιμάνι.

Αυτό το πρόβλημα το είχα και με την παλιότερη συσκευή μου την LG G2 αλλά όχι με το Plantronics. Με άλλο ακουστικό πιο καταναλωτικό όπως Nokia.

Τέλος, υπάρχει περίπτωση να φταίει ο πάροχος; Εχω Wind. Δεν δοκίμασα με άλλο για να δω αν κάνει τα ίδια. Κάποτε είχα μιλήσει με τη Wind και μου εξήγησαν ότι αυτό μπορεί να συμβεί όταν μπερδεύονται τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά έχω βάλει και μία άλλη SIM με Cosmote αλλά μόνο για Internet.

Κάτι που μου ξεφεύγει ίσως; Εχει υπόψην του κανείς;