καλημερα σε ολη την παρεα.ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω sim στο κινητο και να εμφανισει σημα δικτυου?εβαλε ο αδερφος μου μετα το format στο xiaomi redmi note 2 που εχω αλλη καρτα sim και δεν του δινει σημα να μπορει να πραγματοποιησει κλησεις.μπορει να βοηθησει καποιος παρακαλω??εχει σχεση το mi cloud.ευχαριστω!
xiaomi redmi note 2
-
-
Φίλε μου είναι ο ίδιος τρόπος όπως σε όλα τα τηλέφωνα,δεν αλλάζει κάτι σε αυτό.
Κάτι κάνετε λάθος
Το mi cloud τι σχέση έχει;You may think you can fly - but you better not try -
-
καλημερα σας και παλι!μαλλον δεν σας το εξηγησα σωστα.ας τα παρουμε απο την αρχη.εγω ειχα το xiaomi redmi note 2 για ενα χρονο.μου χαλασε η οθονη και πηρα αλλη την εβαλα και μετα το εδωσα το κινητο στον αδερφο μου.εβγαλα τη sim καναμε format το κινητο και μετα ανοιξε το κινητο.εκανε νεο λογαριασμο και ακολουθησε ολα τα βηματα αλλα εδειχνε οτι ακομα ηταν συνδεδεμενο με τα δικα μου στοιχεια και η sim του δεν εδινε δικτυο.δοκιμασαμε και αλλες τρεις sim και τιποτα.δεν εδινε σημα δλδ να μπορει να κανει κληση.φτιαξαμε λοιπον το νεο λογαριασμο οπως ειπα και πατησαμε συγχρονισμο κλπ και μετα αλλαξε ο λογαριασμος MIUI αν το λεω σωστα.αλλα ακομα δεν βγαζει σημα.αυτο ειναι το προβλημα.αν μπορει καποιος να βοηθησει θα ημουν ευγνωμων.
-
- δεν σου δίνει σήμα καμία από τις 2 θέσεις sim ;;
- Δοκίμασε επίσης να ξαναβάλεις την δική σου sim να δεις αν θα έχει σήμα το κινητό.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) - δεν σου δίνει σήμα καμία από τις 2 θέσεις sim ;;
-
Μήπως κατά την αλλαγή οθόνης πειράχτηκε η κεραία και δεν δίνει σήμα ?
-
Ανέστη ας δοκιμάσει πρώτα αυτά που του έγραψα πριν καταλήξουμε στο ότι φταίνε οι συνδέσεις της κεραίας.
Αν και κατά την αποσυναρμολόγηση είναι πάρα πολύ εύκολο να χαλάσουν τα βύσματα στης κεραίας στην πλακέτα.
Η μπορεί απλά να μην κούμπωσε κάλα μία άκρη της κεραίας και με λίγο πάτημα να στρώσει.
@jimbond89 εσύ ο ίδιος άλλαξες την οθόνη να υποθέσω;
Όταν αλλαξες την οθόνη, είχε σήμα το τηλέφωνο ή στην πορεία έχασε το σήμα;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
οχι παιδια δεν ειναι αυτο.οταν αλλαξα οθονη ειχε σημα κανονικα.μετα το format για καποιο λογο αλλαξαν ολα.επισης εχω δοκιμασει και στις δυο θεσεις sim και τιποτα.μετα το format εβαλα παλι την την παλια καρτα sim και τιποτα.το περιεργο ειναι οτι μια δυο φορες εδωσε σημα για ουτε ενα λεπτο αλλα δεν εκανε κληση...δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει...
-
τη συναρμολογηση μου την εκανε φιλος που ειναι ηλεκτρονικος και εχει αλλαξει παρα πολλες οθονες οχι στα λογια τον εχω δει ο ιδιος και λειτουργουσαν κανονικα μετα.
-
Αν μπορείς πήγαινε κάντε έναν έλεγχο τις κεραίας ότι δουλεύει σωστά, μπορεί να μην έχει κουμπώσει σωστά και να μην πιάνει...τουλάχιστον θα ξέρεις μετά ότι δεν είναι από εκεί το πρόβλημα
-
ξεβίδωσε το οπίσθιο πλαστικό καπάκι και δες αν είναι κουμπωμένες οι επαφές της κεραίας.
Θα σε πάρει 10 λεπτά.
Με πρόλαβε ο @NasDriverRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
καλως θα το κανω λιγο πιο μετα γτ ειμαι στη δουλεια και θα σας γραψω το αποτελεσμα.ευχαριστω για την ως τωρα αποκριση και βοηθεια σας!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0