Πολλές προσφορές από το GearBest μόνο για σήμερα 11/11/2016
-
-
Μόλις σήμερα έχω παραγγείλει μερικά πραγματάκια άλλα δεν έχω δει διαφορά στην τιμή από αυτή που είχε προχτές !! πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο ?
-
Ο/H alnikou έγραψε:
Μόλις σήμερα έχω παραγγείλει μερικά πραγματάκια άλλα δεν έχω δει διαφορά στην τιμή από αυτή που είχε προχτές !! πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο ?
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Παιδια ωραια ολα αυτα τα καλουδια στο gearbest ωραιοτατο και το 11.11 αλλα για πειτε μου τι γινεται με τα capital controls? οι αγορες μεσω paypal επιτρεπονται η παιζει να φαμε ακυρο? αλλου διαβαζω οτι πλεον εχουμε χαλαρωσει και αλλου οτι αυτα που ξεραμε προς το παρον καλυτερα να τα ξεχασουμε..
-
Άλλες περνάνε, άλλες όχι, για είσαι σίγουρος revolut και με λιγότερες χρεώσεις
-
Θεωρητικά πλεόν επιτρεπονται , συμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες τηΕ ΤτΕ΄επιτρέπεται η αγορά αγαθών μεσω Ελληνικής κάρτας. (για revolut δεν το συζητάμε πάντα επιτρεπτόταν)
Θεωρώ ότι τέτοια έχεις συνδέσει στον λογαριασμό Paypal.
Αλλά γιατί δεν κοιτάς τον λογαριασμό σου στο paypal να δεις εάν έχει γίνει χρέωση -
Στον λογαριασμο paypal η αγορα μου περασε κανονικα!:)
-
Παιδιά έβαλαν προσφορές για συγκεκριμένο αριθμό τεμαχίων και μόλις συμπληρωνόταν αυτόματα άλλαζε η τιμή στην κανονική.
Για παράδειγμα Παρασκευή πρωί ώρα Ελλάδας 8 (ώρα Κίνας 13:00) είχε 200 τεμάχια Xiaomi Yi 4k στα 180 ευρώ και αποστολή από την ευρωπαϊκή αποθήκη. Μετά από τρεις ώρες που κοίταξα είχε ανέβει πάλι στα 224 ευρώ και μόνο από Χονγκ Κονγκ (αποθήκη 2). Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα την είχε σε pre-order στα 240 ευρώ αν θυμάμαι καλά και εμφανίστηκε άμεσα διαθέσιμη Χθες. Δυστυχώς δεν θυμάμαι την ημερομηνία που έληγε το pre-order για να σας έλεγα πιο συγκεκριμένα δεδομένα.
Γενικότερα θέλει να ψάχνεσαι διαρκώς γιατί παίζουν πολλές προσφορές αλλά και πάρα πολλές "ψεύτο - προσφορές".