- Καλησπέρα και ευχαριστώ για όλη την βοήθεια που μου έχει προσφέρει αυτό το φόρουμ ως τώρα. Πρόσφατα εγκατέστησα την αναφερομενη στον τιτλο ρομ και παρατήρησα κάποια μικρό bug που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας προκειμένου να ενημερωθώ αν είναι μόνο δικά θέματα. Ως γνωστόν όταν ξεκινάς μια εφαρμογή για πρώτη φορά επιζητουνται κάποια δικαιώματα που αφορούν τον χώρο αποθήκευσης. 9 στις 10 φορές δεν μ επιτρέπεται να πατήσω "επιτρεψε" και όταν μπορώ γίνεται μόνο όταν έχω τα touch buttons που είναι επιπρόσθετα, τα οποία παρεμπιπτόντως θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να τα απενεργοποιησω πλήρως γτ πολλές φορές μου βγαίνει το κλασσικό μήνυμα "μισό λεπτό"και καθυστερει. Επίσης μου έχουν παραπονεθει πως δεν με ακούνε οταν μιλάω και αυτό συμβαίνει μόνο με τα hfree με τα οποία δεν είχα θέμα με την προηγούμενη έκδοση που είχα. Επίσης αντιλαμβάνομαι κάποιες αυξομειωσεις στο ακουστικό όταν μιλάω και δεν ακούω καλά τον συνομιλητη.Ολα αυτά είναι κάποια μικροπροβληματακια που με όλο το θάρρος θα ήθελα να επιλυσουμε μαζί. Σας ευχαριστώ πολύ και μόνο για την ανάγνωση αυτού του ποστ.
You are what you are and what you are is OK!
Pido dido.
Pido dido.