Γεια χαρα σε ολους,θα ηθελα την βοηθεια οποιος μπορει να γνωριζει κατι στο θεμα μου.Εχω το Redmi Note 3, το αγορασα περυσι τον Δεκεμβριο απο Vickmall με multilanguage Rom και παροτι εχω ακουσει διαφορα εγω δεν ειχα ποτε προβλημα και νομιζω δεν ειναι κατι τετοιο,προβλημα της Rom δηλαδη.Προχθες καθως οδηγουσα και μιλουσα ενω το φορτιζα και ταυτοχρονα με φορτιστη aftermarket εσβησε και μετα ενω πατουσα να ανοιξει η συσκευη,εκανε την δονηση που κανει οτι ανοιγει,αναβοσβηνε η οθονη και δεν ανοιγε ποτε.Το βγαζω απο την φορτιση,ξαναδοκιμαζω αλλα και παλι τιποτα.Το αφηνω λίγο γιατι ειχε πιασει μεγαλη θερμοκρασια αλλα ξανα τιποτα και για πανω απο μια ωρα το κινητο εβραζε ωσπου καποια στιγμη επεσε η θερμοκρασια του αλλα δεν εκανε εντελως τιποτα,κοινως ηταν νεκρο.Αφου γυρισα σπιτι μετα απο κανα δυωρο κ ενω ειχε κρυωσει πληρως το κινητο δοκιμασα να το φορτισω αλλα δεν ειχε καμια εντελως ενδειξη με οποιονδηποτε φορτιστη και αν δοκιμασα,ακομη κ οταν τον συνδεσα με usb στον υπολογιστη παρεμενε νεκρο.Παρηγγειλα καινουργια μπαταρια την οποια και εβαλα αλλα ενω στην αρχη εδειξε ενα σημαδι ζωης,το κινητο δεν ανοιγε και οταν το εβαλα να φορτισει,δεν φορτιζε και μετα απο καμια δυο ωρων προσπαθεια μηπως ανοιξει η αρχισει να φορτιζει ξανανεκρωσε εντελως,δεν αναβει καμια ενδειξη και ειναι πληρως νεκρο.Εχετε καποια παρομοια περιπτωση η καποια αποψη-ιδεα στο τι μπορει να συμβαινει;Και σε περιπτωση που δεν γινεται τιποτα αν υπαρχει καποιος τροπος να παρω τα αρχεια μου απο μεσα.(Υποσημειωση οτι το κινητο ειναι πληρως νεκρο και δεν το αναγνοριζει ο υπολογιστης οταν το συνδεω)
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Ευχαριστω προκαταβολικα.