Το Xiaomi Redmi Note 3 Pro το έχω 3 μήνες τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την λειτουργία του. Μου έχει πέσει όμως 2-3 φορές και έχω παρατηρήσει πως η ποιότητα κατασκευής του αν και στην αρχή μου είχε φανεί κορυφαία πλέον δε μου αρέσει και τόσο που είναι μεταλλικό το περίβλημά του. Συγκεκριμένα και στο σημείο που εισάγεις τις sim και στο σημείο που είναι τα κουμπιά της έντασης έχει "παραμορφωθεί" ελάχιστα.
Πιο συγκεκριμένα κοιτάξτε στη φωτό κατά μήκος του πλήκτρου της έντασης και όποιος έχει το ίδιο κινητό ας συγκρίνει με το δικό του. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο; Μήπως ξέρετε αν διορθώνεται ή αν στο μέλλον παίζει να γίνει χειρότερο;
Υ.Γ Φυσικά χρησιμοποιώ προστατευτική θήκη, μια που αγόρασα από το ebay τύπου "transformers". Δεν μου αρέσει οπτικά καθόλου αλλά νομίζω πως προσφέρει την καλύτερη προστασία.
Πιο συγκεκριμένα κοιτάξτε στη φωτό κατά μήκος του πλήκτρου της έντασης και όποιος έχει το ίδιο κινητό ας συγκρίνει με το δικό του. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο; Μήπως ξέρετε αν διορθώνεται ή αν στο μέλλον παίζει να γίνει χειρότερο;
Υ.Γ Φυσικά χρησιμοποιώ προστατευτική θήκη, μια που αγόρασα από το ebay τύπου "transformers". Δεν μου αρέσει οπτικά καθόλου αλλά νομίζω πως προσφέρει την καλύτερη προστασία.