Καλησπέρα για να μην τα πολυλογώ τα έχω γράψει κα στο τοπικ του bootloader,έχω το Mi4c 2/16 από μέσα σεπτέμβρη και έχω εγκατατήσει την ελληνική GTV 6.10.13 είναι η τρίτη rom που είχα περάσει,το ξεκλείδωμα είχε γίνει με official τρόπο(από τα μέσα του σεπτέμβρη το κινητό είχε έρθει με china dev τότε).Αποφάσισα να κατέβασα την gtv 6.11.3 και προτού την εγκαταστήσω έλεγξα το bootloader και είναι κλειδωμένος.Εγκατέστησα στο pc όλους τους οδηγούς απενεργοποίησα ψηφιακές υπογραφές είδα το τόπικ με τα windows 10 και την αναγνώριση της συσκευής όλα καλά κανένα πρόβλημα κανονικά αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή εκεί πάω να κάνω ξεκλείδωμα του bootloader μέσω του miflash unlock σταματάει στο 50% couldn't verify. Επανέλαβα έχοντας αποσυνδεθεί και από τον λογαριασμό του Miaccount στο κινητο και στο pc τα ίδια.Το τηλέφωνο δεν έχει κανένα πρόβλημα στη λειτουργία του δύο κάρτες sim vodafone σε 4G και μπαίνει κανονικά στο TWRP 3.0.2. Μίλησα με xiaomi.eu και μου είπε να κάνω αίτηση για κωδικό.Μετά από πολλές προσπάθειες με τον λογαριασμό μου και στους 2 τηλεφωνικούς αριθμούς της συσκευής, δεν με άφηνε να κάνω την αίτηση σε κανένα από τα link της miui παρόλο που έκανα διαγραφή ιστορικού-κωδικου browser μπόρεσα να πάρω verification αριθμό φτιάχνοντας νέο λογαριασμό με συνδεμένο τον αριθμό της 2ης κάρτας. Προσπάθειες για ξεκελίδωμα μεσω miflash unlock έγινα και από windows 10 64bit και 7 64bit.Τώρα όταν έρθει το verification για το unlock θα μπορέσω να το ξεκλειδώσω με την ελληνική GTV 6.10.13 και αν όχι τι πρέπει να κάνω για να αποκτήσω ξανά ζωντανο κινητό για εγκαταστάσεις;
Καλά κινητά τα xiaomi αλλά με το λογισμικό της μας έχει σπάσει τα νεύρα κάθε φορά να μην έχει κλειδώσει ο bootloader. Και μέσα στη γκαντεμιά μου κάπου άφησα το sim ejector και δεν το βρίσκω.
Ελπίζω για τις οδηγίες σας.Ελπίζω να μην σας κούρασα.
Καλά κινητά τα xiaomi αλλά με το λογισμικό της μας έχει σπάσει τα νεύρα κάθε φορά να μην έχει κλειδώσει ο bootloader. Και μέσα στη γκαντεμιά μου κάπου άφησα το sim ejector και δεν το βρίσκω.
Ελπίζω για τις οδηγίες σας.Ελπίζω να μην σας κούρασα.