Redmi Pro 128gb X20!!!!
-
-
Μήπως γράφει και 32GB ROM και 3GB RAM????Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σου ειναι τοσο δυσκολο να μην κανεις πλακα ε?
Με το προγραμμα cpu z αυτο γραφει και ρωταω αν ξερει κανεις.
ΠΧ βρηκα οτι για τον Helio x25 πρεπει να γραφει οτι εχει ΜΤ6797Τ αλλα σε μενα απο το προγραμματα cpu z λεει ΜΤ6797 αλλα τωρα μολις κατεβασα ενα αλλο απο το store που λεγεται CPU X κι εκει φαινεται ΜΤ6797Τ αλλα πουθενα δεν αναγραφει και σ αυτο το προγραμμα Helio x25, ενω στο cpuZ λεει Helio X20. -
Ο/H tolkien έγραψε:
Παιδια εχω μια απορια. Μολις πηρα το Redmi Pro 4gb 128gb και παρατηρησα με το CPU-Z οτι λεει MediaTek Helio X20.
Δεν θα επρεπε να λεει Χ25?
Έγραψες μόλις πήρα το Redmi Pro 4gb 128gb και παρατήρησα με το CPU-Z ότι λέει MediaTek Helio X20.
Δεν έγραψες ότι το λέει το CPU-Z το 4gb 128gb....
Σου έκανα τη συγκεκριμένη ερώτηση, μην τυχόν και σου χαν στείλει το 32-άρι, οπότε λογικό ήταν να χει τον Χ20...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Άμα του χουν στείλει το 32-ρι nas, προβλέπω να πέσει πολύ κλάμα!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Όλα σωστά δείχνουν, έχεις βάλει και την αντίστοιχη ελληνική ρομ...γιατί "κόλλησες" σε αυτά που λέει μία εφαρμογή ?
Έχει συμβεί πολλές φορές να μην δίνουν σωστά στοιχεία αυτές οι εφαρμογές... -
Ε τωρα τι να σου πω ρε NasDriver? Δεν εχεις και αδικο. αλλα ενας φιλος μου ειπε βαλε και δες και εκει επαθα ενα σοκ. ΑΡΑ ειναι καλα και ας λεει Χ20 και οχι χ25?
-
Αυτό μου θυμίζει αυτό που είδα σε άλλο ποστ..."...διάβασα κάπου...", "...άκουσα κάπου...".
Μην σας πιάνει άγχος με το παραμικρό, το πιο απλό είναι το GSM arena με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ακόμα και εκεί μερικές φορές κάνουν λάθος
Xiaomi Redmi Pro - Full phone specifications -
nasdriver δεν εχω βαλει και τις καινουριες εκδοσεις που εχουνε πει γιατι ελεγα μηπως ειναι πολυ beta. ισως εκει να φαινεται οκ. γιατι απ οτι καταλαβα ισως φαινεται λαθος απο την rom ή απλα δεν το γραφουν σαν Χ25 και το γραφουν χ20 και αμα το ψαξεις πχ με το antutu που εβαλα μολις λεει στο Basic info : cpu model MT6797T αρα δηλωνει το Τ απ οτι διαβασα το Χ25. Αμα τα λεω λαθος sorry τι να κανω? δευτερο κινητο πηρα τωρα απο xiaomi. Το πρωτο redmi pro 32 και τωρα redmi pro 128. Που απ οτι καταλαβα δεν εχουν ΣΚΟΠΟ να μας δωσουν global english version παρα μονο china εχουν.
-
Με τους ΜΤΚ και τις global γενικά υπάρχει θέμα, αλλά τι σκας ? Έχουμε την ελληνική
Δοκίμασε και το aida64 να δεις τι θα σου βγάλει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα