Οτι λεει ο τιτλος παιδια....υπαρχει καμια διαφορα αν τις εχει δοκιμασει κανεις κ τις 2???
Greek stable 8.0.6.0 vs 8.0.10.0 υπαρχει καμια διαφορα???
-
-
Εσυ δοκίμασες την τελευταία XTRV Beta 6.11.10 ?? Μόλις ξεκλείδωσα και φλάσαρα ενα 3s με Global Developer (reboot κάθε 2 λεπτά) και τώρα πάει σφαίραααααααα ...
-
Έχω και εγώ την ίδια απορία. Πως είναι η stable 8.0.10.0; Εμένα φοράει την 8.0.5.0.
Να το αναβαθμίσω, αξίζει;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
=============== Νοε 28th 2016, 12:14pm ===============
Μάλλον κανείς δεν την έχει βάλει να μας πει εντυπώσεις...
=============== Δεκ 2nd 2016, 12:15pm ===============
Σήμερα το πρωί έβαλα Αυτήν . Αυτό το λίγο χρονικό διάστημα που την δούλεψα μου φαίνεται εντάξει.
=============== Φεβ 9th 2017, 10:13am ===============
Μετά από δύο μήνες με την XTRVbeta1_Stable_V8.1.2.0 είμαι πολύ ικανοποιημένος και τώρα λέω να περάσω την XTRVbeta1_Stable_V8.1.5.0 . Θα σας ενημερώσω ανάλογα.
=============== Μαρ 2nd 2017, 11:44pm ===============
Παιδιά καλησπέρα! Όσοι δεν έχετε περάσει την XTRVbeta1_Stable_V8.1.5.0 ακόμα κάντε το τώρα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η ROM είναι πολύ καλή. Δεν κολλάει πουθενά και η διαχείριση της μπαταρίας είναι απίστευτη. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.
Μπράβο στα παιδιά που την φτιάξανε! -
Θα έρθουν και καλύτερες, πίστεψέ το....
-
Δεν το πιστεύω απλά. Είμαι σίγουρος! Περιμένω 8.2.1 και μετά nougat. Εύχομαι και ελπίζω μόνο να είναι το ίδιο εύκολο να περαστεί με τη γνωστή "περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε" μέθοδο, που την ξέρω και με ξέρει...
Συνεχίστε με το ίδιο πάθος και θα είμαι αρωγός στην προσπάθεια σας. Στην διάθεσή σας. -
-
-
@nickstath dalvik & cache Μόνο και Install! Σε ευχαριστώ πολύ με βοήθησες πραγματικά πολύ! Δεν θέλω με τίποτα να αναγκαζόμουν να κάνω full wipe! Να 'σαι καλά!
-
-
@nickstath Δεν με αφήνει η γυναίκα μου, είναι δίκο της το τηλέφωνο και φοβάται να μην της το χαλάσω
και της είπα με το που ξανα κολήσει θα του κάνω την αναβάθμιση, και ως δια μαγείας δεν ξανα κόλησε... Η δεν μου το είπε! χαχααχαχαχχαχαχα
Πέραν της πλάκας, την έχω κατεβάσμένη και θα τη περάσω λογικά τις επόμενες μέρες. -
Νύχτα, βράδυ, αργά...
Το παίρνεις και με την γνωστή μέθοδο "περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε" το πρωί ξυπνάει με XTRVbeta1_Stable_V8.1.5.0
...
-
αχααχαχχα κάπως έτσι θα γίνει η δουλειά!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0