Διαφήμιση

Official Global Beta: Ατελειες, νεα, κά

• Official Global Beta: Ατελειες, νεα, κά

Εχω την αισθηση οτι ο περισσοτερος κοσμος παιρνει το RN3P με Global Official Beta, αφου παιρνει συχνα ενημερωσεις και εχει ελληνικα.

Εδω καταγραφω τα προβληματα για να δουμε πώς μπορει να αντιμετωπιστουν ή αν τελικα ειναι μονοδρομος το φλασαρισμα της unofficial ελληνικης ROM.

Ατελειες στην Official Beta (Android 6.0.1 MMB29M):
      1. Δεν συνδεεται με PC για ανταλλαγη επαφων, αρχειων κλπ. (Αλλά δεν πειραζει, παιρνεις backup Επαφές,Ημερολόγιο, αρχεία, κλπ με το MyPhoneExplorer και μαλιστα εχοντας το μονο για φορτιση χωρις να χρειαζεται να το γυρνας σε MTP.)
      2. Δεν τρεχει Mi PC Suite. Σταματησε στο Android 5.
      3. Δεν δουλευει σωστα η αυτοματη φωτεινοτητα που σημαινει οτι πρεπει να το γυρισεις στο μη αυτοματο και να παιζεις manually με το slider για να μπορεις να δεις καθαρα. Shit! Δυστυχως απ οτι φαινεται ειναι προβλημα hardware. Μαζι με τα χαλια της καμερας...
      4. Στο Τηλεφωνο, το κατακορυφο scrollbar εχει τα γραμματα στα αγγλικα, οπότε ειναι αχρηστο για γρηγορη προσπελαση των επαφων. Διορθωθηκε!

5. Τοσο στο Τηλεφωνο, οσο και στα μηνυματα SMS δεν μπορεις να εχεις αναλυτικη ημερολογιακη προβολη (νεοτερο προς παλιοτερο) - ουτε και αλλες ταξινομησεις. Ομαδοποιει κατα επαφη σωνει και καλα.
      6. Στην οθονη κλειδωματος, αν ενεργοποιησεις το Wallpaper Carousel για να αλλαζει φωτο φοντου, δεν μπορεις να επιλεξεις / αλλαξεις τις κατηγοριες ή αλλες ρυθμισεις. Διορθωθηκε![s]
        [/s]
      Πειτε μου και αλλα προβληματα ή λυσεις γι αυτα.
    • Την κατεβαζω και τη φοραω...

=============== Νοε 25th 2016, 12:12pm ===============
      Χτες εβλεπα το Global MIUI forum και ανακοινωσαν την MIUI Global Beta ROM 6.11.24. Αναμεσα στα μοντελα για τα οποια προοριζεται ειναι και το δικο μας Redmi Note 3 Qualcomm, οπως μας αποκαλει η Xiaomi.

Για να δουμε θα μας το μοιρασουνε OTA ή θα μεινουμε στην καταψυξη, οπως με το 6.11.17;
      ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ!

=============== Δεκ 2nd 2016, 11:29am ===============
      Μολις κατεβασα OTA τη φρεσκια Παρασκευατικη MIUI 8 Global Beta ROM 6.12.1
      Εχει μια συνταρακτικη αλλαγη: διορθωνει ενα λαθος της προηγουμενης beta (διαγραφει απο την οθονη κλειδωματος την πρωτη ειδοποιηση).

Α, και κατι αλλο φοβερο: αλλαξε εικονιδιο για τη φορτιση!

[Εννοειται οτι δεν διορθωνει κανενα απο τα προβληματα που εχω εντοπισει στο πρωτο μηνυμα του thread.]

Ως γνωστόν το Carousel δεν δουλεύει σωστά στην official global beta - μόνο στην china beta.
      Συγκεκριμένα έχει κατεβάσει 10 φωτο και δείχνει τις ίδιες συνέχεια.
      Έχει κάποιος να προτείνει άλλη lockscreen ταπετσαρία για το MIUI;
    • Διαφήμιση

Αφού κανείς δεν απάντησε, κάθισα και το 'ψαξα μόνος μου.

Το Carousel αποθηκεύει τις ταπετσαρίες του στο φάκελο /Android/data/com.mfashiongallery.emag/files/Pictures/defaultImage.

Άμα ρίξεις εκεί μέσα άλλα αρχεία, θα τα δείχνει και αυτά στη lockscreen.

Προφανώς μπορείς να σβήσεις αυτά που υπάρχουν. Τα ονομάζει 1 ως 10, χωρίς κατάληξη;! αλλά ανοίγουν ως Εικόνες.

=============== Δεκ 9th 2016, 2:02pm ===============
      Μολις φορεσα τη φρεσκια MIUI 8 Global 6.12.8 Beta πανω απο τηνπροηγουμενη 6.12.1. Ειναι η τριτη εβδομαδιαια που βαζω απο τοτε που το πηρα (πριν 1 μηνα).

Ομαλη μεταβαση με 2 reboot. Οι αλλαγες παλι ειναι γελοιες:
      1. Στη Συλλογη (φωτογραφίες), Επεξεργασία, Σκιτσογραφία, μπορεις να επιλεξεις χρωμα της γραμμης.
      2. Στις Ρυθμισεις, ΔΙΚΤΥΟ, Προσωπικο hotspot, Συνδεδεμενες συσκευες, μπορεις να βαλεις Limit of connected devices
      Παρατηρηση:
      καθε φορα που βαζω νεα εκδοση, στις Ρυθμισεις, Προσθετες Ρυθμισεις,Περιοχη θετει την Κινα. Και εγω το επαναφερω στην Ελλαδα.