Διαφήμιση

Hard Bricked Xiaomi Redmi Note 2 [ με εικόνες ]

• Hard Bricked Xiaomi Redmi Note 2 [ με εικόνες ]

Καλησπέρα παιδιά. έδω και μια εβδομάδα παλεύω να φτιάξω το τούβλο που έχω για κινητό χωρίς καμία επιτυχία σε κανένα επίπεδο.

Συγκεκριμένα , Δοκίμασα τον οδηγό που μου έδωσαν τα παιδιά τις προάλλες ( Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool)

Και δεν οφελεί πουθενά. αφενός γιατί ένω κάνω ΤΑ ΠΑΝΤΑ όπως λέει ο οδηγός , στα ports που έχω , εμφανίζεται κάτι τέτοιο :

Παρόλα αυτά , με κάποιο μαγικό τρόπο ( βάλε - βγάλε το καλώδιο ) κάτι φορές πιάνει κάποιο άλλο πορτ :

Το θέμα ομως είναι πως αυτό το port δεν είναι αυτό που χρειάζεται φαντάζομαι , γιατί στον οδηγό δεν λέει έτσι. παρόλα αυτά , εγώ συνεχίζω την διαδικασία όπως θα έκανα και αν όλα πήγαιναν ρολόι , και φτάνω στο sp_flash_tool
      που μου βγάζει το ακόλουθο error
      :

Αφού λοιπόν όπως φαντάζεστε , δεν λειτουργεί , έχω κατεβάσει σχεδόν όλες τις εκδόσεις του sp_flash_tool , πολλές rom , συμπεριλαμβανομένου και τις stock , την global κτλπ , έχω δοκιμάσει να βάλω τους drivers της VCOM άπειρες φορές ακόμη και manually με ( legacy τροπο ) , δοκίμασα σε 3 διαφορετικά pc , ( Desktop windows 10 , Laptop windows 7 x32 , laptop windows 7 x64 ) ΠΑΝΤΑ σε test mode , διαφορετικά καλώδια σε διαφορετικές θύρες usb ( 2.0 , 3.0 ) , με μπαταρία / χωρίς μπαταρία , με πατημένο το vol up / down & power , χωρίς αυτά , χωρίς καπάκι , με καπάκι και μπλα μπλα.να προσθέσω πως τα υπόλοιπα ports στην φωτογραφία τα έβαλα manually , και πάντα βγάζουν ( code 10 ) δεν μπορούν να λειτουργήσουν δήλαδη.

πάντα το ίδιο error , πάντα το ίδιο κόλλημα.

Καταλαβαίνω πως μπορεί να παραβαίνω τους κανόνες με το 2πλο post για το ίδιο θέμα , παρόλα αυτά , νομίζω πως στην θέση μου όλοι θα έκαναν το ίδιο αν δεν είχε λυθεί το πρόβλημα.

Παρακαλώ πάρα πάρα πάρα πολύ , αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει , με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο , θα το εκτιμούσα αφάνταστα..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ,

Στέφανος.