καλησπερα στη παρέα,
χρειάζομαι τη βοηθεια σας γιατι αρχίζω και νιώθω χαζός μετά από 3 μέρες προσπάθεια
εχω το redmi3 με stable rom Miui global 7,1,1,0,0
θα σς το πω με βήματα
1. εστειλα στην xiaomi αίτημα για unlock τησ συσκευής οπού και πήρα
2, εκανα εγκατάσταση ολους τους drivers και τα προγραματα που χρειαζονται , miflash,xiaomiflash, mipcsuite , universal adb drivers
3. ακολουθησα το οδηγο ξεκλειδωμα του bootloader χωρις επιτυχια μιας και το τηλεφωνο δεν εχει developer rom (ακολουθησα μεχρι και το βιντεακι στο youtube "current account its diffrent from the account info of the device
και εκανα factory defaults sto τηλ)
4.εννοειτε πως εχω κανει απενεργοποιηση της ψηφιακης υπογραφής τον drivers sta win10\64 bit
5.και τελος εκανα και το οδηγο fix kedacom usb device connection οπου δεν μπορει να βρει το marsall driver ΠΟΥΘΕΝΑ
ερωτηση: με το οδηγο fix kedacom usb device κανω unlock to τηλεφωνο ?
αν ναι με ποιο προγραμμα ? γιατι καποια στιγμη το miflash ειδε τη συσκευη..
οποιος μπορει να βοηθησει και να μου πει απο που να ξεκινησω θα ηταν πολύτιμο!
ευχαριστω!
χρειάζομαι τη βοηθεια σας γιατι αρχίζω και νιώθω χαζός μετά από 3 μέρες προσπάθεια
εχω το redmi3 με stable rom Miui global 7,1,1,0,0
θα σς το πω με βήματα
1. εστειλα στην xiaomi αίτημα για unlock τησ συσκευής οπού και πήρα
2, εκανα εγκατάσταση ολους τους drivers και τα προγραματα που χρειαζονται , miflash,xiaomiflash, mipcsuite , universal adb drivers
3. ακολουθησα το οδηγο ξεκλειδωμα του bootloader χωρις επιτυχια μιας και το τηλεφωνο δεν εχει developer rom (ακολουθησα μεχρι και το βιντεακι στο youtube "current account its diffrent from the account info of the device
και εκανα factory defaults sto τηλ)
4.εννοειτε πως εχω κανει απενεργοποιηση της ψηφιακης υπογραφής τον drivers sta win10\64 bit
5.και τελος εκανα και το οδηγο fix kedacom usb device connection οπου δεν μπορει να βρει το marsall driver ΠΟΥΘΕΝΑ
ερωτηση: με το οδηγο fix kedacom usb device κανω unlock to τηλεφωνο ?
αν ναι με ποιο προγραμμα ? γιατι καποια στιγμη το miflash ειδε τη συσκευη..
οποιος μπορει να βοηθησει και να μου πει απο που να ξεκινησω θα ηταν πολύτιμο!
ευχαριστω!