Διαφήμιση

Βοήθεια, πρόβλημα με το Redmi Note 4.

• Βοήθεια, πρόβλημα με το Redmi Note 4.

Καλησπέρα, πριν 2-3 μέρες παρέλαβα το Redmi Note 4 απο Ελλάδα, έκδοση 2 RAM / 16 ROM. Τόσες μέρες δεν κατάλαβα αυτό το "bug". Κατέβασα σήμερα το Real Racing 3, ανοίγω το παιχνίδι και χρειάζεται επιπλέον data, οπότε πατάω download. Όλα καλά μέχρι τη στιγμή που κλείνω το app και το αφήνω να κατεβάζει τα επιπλέον data στο background. Το παιχνίδι σταματάει την ώρα που βγαίνω και δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα εκτός και αν παραμείνω μέσα στο app. Αυτό το παρατήρησα και με άλλα προγράμματα. Ουσιαστικά το MIUI δεν αφήνει apps να δουλεύουν στο background. Επίσης, κάθε app που κλείνω κάνει restart κάθε φορά που πάω να το ξανανοίξω, μέχρι και το album, με κανένα επιπλέον app στο background εκτός από το ίδιο το album... Επιπλέον, από τα 2 GB RAM που έχει το κινητό, ποτέ, ούτε την πρώτη μέρα που το παρέλαβα, δεν είχε περισσότερο από 1 GB ελεύθερη, είναι πάντα στα 600-800 MB. Δυστυχώς αρχίζω να μετανιώνω την αγορά.
      Υ.Γ 1: Το κινητό είναι στην τελευταία έκδοση MIUI (8.0.5. 0.0), δεν υπάρχουν διαθέσιμα updates.
      Υ.Γ 2: Στο forum του MIUI -οχι του ελληνικού- υπάρχουν πολλά παρόμοια περιστατικά, δοκείμασα κάθε βήμα που ανέφεραν εκει αλλά το πρόβλημα δεν επιλύθηκε.
      Υ.Γ 3: Συγγνώμη αν αυτή η ανάρτηση είναι σε λάθος παράθεμα, είμαι πρωτάρης στο MIUI.gr
      Κάθε απάντησή σας θα είναι πολύτιμη, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Κοίταξε .... δεν είναι θέμα updates . Mε αυτή τη Rom που είναι unofficial προκοπή δεν πρόκειται να δεις . 'Οπως λες διάβασες
      για παρόμοια περιστατικά . Το κινητό το παρέλαβες πριν από 3 μέρες και ευτυχώς που αναφέρθηκες στο πρόβλημά σου σύντομα
      γιατί υπάρχουν φίλοι που μείνανε με αυτή τη Rom γιά αρκετό διάστημα και ξαφνικά το κινητό τους μπρικάρισε/νέκρωσε .
      Γιά να αποφύγεις τις κακοτοπιές πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα γιά να έχεις ένα σίγουρο κινητό .

Σαν αρχή θα πρέπει να κάνεις ένα λογαριασμό στη Miui για να ξεκλειδώσεις τον Bootloader(το κινητό είναι κλειδωμένο)

Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]

Μετα πήγαινε στον παρακάτω οδηγό , που είναι τυφλοσούρτης και κάνε με μεγάλη προσοχή τα βήματα που λέει .

Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά.

ΥΓ Το συγκεκριμένο παιχνίδι κατέβηκε και παίζει μιά χαρά στο δικό μου κινητό .
    • Έχω μία ιδέα σχετικά με flashing. Ειχα ένα mtk6592 και είχα μέχρι και miui 8 αλλά και άλλες rom cm, rr κτλ. Το θέμα είναι ότι δεν έχω υπολογιστή καθώς έχει καεί η μητρική (laptop) και δεν υπάρχει ρευστό για επιδιόρθωση. Μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις κάποιο άρθρο που λέει για μπρικαρισμενα/νεκρωμενα Xiaomi λογο rom; Λίγο δύσκολο να το πιστέψω ?(

Όσον αφορά το παιχνίδι, δεν είπα ότι δεν μπορώ να παίξω. Απλά, δεν γινόταν να κατεβάσω data αν έβγαινα από την εφαρμογή (τα επιπλέον δεδομένα που χρειάζεται η εφαρμογή όταν την πρώτοανοίγεις), το miui δεν την άφηνε να μείνει ανοιχτή στο background έτσι ώστε να κατεβάσει τα επιπλέον δεδομένα. Όταν άφησα την εφαρμογή ανοιχτή, μία χαρά κατέβηκε και λειτούργησε το παιχνίδι.
    • Διαφήμιση
    • Νομίζω ότι είναι ο ίδιος οδηγός που είναι γιά το Redmi-Note-3-Pro .
      Προσπάθησε να το επιβεβαιώσεις

Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
    • Λοιπόν παιδιά, η έκδοση miui που έχω (8.0.5.0.0), απ' ότι κατάλαβα δεν είναι είναι official, και δεν ξέρω γιατί μου έχουν βάλει αυτή την έκδοση. Η official global έκδοση αυτή τη στιγμή είναι η 8.0.4.0 (σύμφωνα με το en.miui.com) Όπως ανέφερα και πρίν, δεν έχω υπολογιστή για να flashαρω οπότε αν κατεβάσω την official έκδοση, πάω στο updater και επιλεξω "choose update package" και επιλέξω την rom με έκδοση 8.0.4.0, λέτε να μπρικαρω την συσκευή; Θα ήταν το τελευταίο που θα ήθελα αυτή τη στιγμή....
    • Δεν κάνεις τίποτα χωρίς υπολογιστή με windows X64.

Όλοι οι οδηγοί χρειάζονται την χρήση υπολογιστή και διάφορων εφαρμογών να γίνουν εγκατάσταση. Αναγκαστικά θα κάνεις υπομονή μέχρι να βρεις έναν