Διαφήμιση

[International Edition]Xiaomi Mi Max 6.44 Inch FHD MIUI V7.5 64bit Qualcomm Snapdragon 650 Smartphone Hexa Core 3GB 32GB

• [International Edition]Xiaomi Mi Max 6.44 Inch FHD MIUI V7.5 64bit Qualcomm Snapdragon 650 Smartphone Hexa Core 3GB 32GB

καλησπέρα, θελω να αγοράσω απο το geekbuying to Xiaomi Mi Max, η International Edition δεν υποστηριζει την ελληνική γλώσσα (International Version Xiaomi Mi Max 3GB 32GB Smartphone - Gold) ενω η (Xiaomi Mi Max 6.44 Inch FHD 3GB 64GB MIUI V8 Smartphone - Gold) έχει και ελληνικά, υπαρχει διαφορά στην τιμή, αν πάρω την International Edition υπαρχει ελληνικη rom για να περασω τα ελληνικά;;; ποια εκδοση θα με συμβουλευατε να αγοράσω

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην iAmLiakos ().

• Καλησπέρα! Η international edition(3/32gb) έχει ελληνικά. Η άλλη έκδοση(3/32gb) λογικά θα έχει unofficial rom εάν γράφει πως έχει ελληνικά.

Πρόσεξε η μία είναι 3/32gb και η άλλη είναι 3/64gb οπότε μάλλον εκεί οφείλεται η διαφορά τιμής.

Γενικά και με τις 2 εκδόσεις θα μπορείς να βαλεις ελληνικά με τους οδηγούς εδω μέσα. Μην φοβάσαι. Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις το international για να σου έρθει με ευρωπαϊκό φορτιστή. Από εκεί και πέρα είναι ίδιες συσκευές.

Display Spoiler
      απαγορεύονται τα link από μαγαζιά που δεν συνεισφέρουν στο φόρουμ οπότε σου αφαίρεσα το λινκ.. η αναφορά του ονόματος επιτρέπεται κανονικα
    • σ ευχαριστω για την απαντηση, το παραδοξο ειναι οτι και η 32gb kai 64gb εχουν ιδια τιμή, μονο η international εχει χαμηλή τιμη, φοβαμαι μην μου ερθουν τιποτα κινεζικα κολυβογραμματα. η international ειναι 32γβ και 6 πυρηνες, ενω οι άλλες ειναι με 8 πυρήνες, πραγματικά εχω μπερδευτεί
    • Διαφήμιση