Διαφήμιση

Θήκες, τζαμάκια και λοιπά αξεσουάρ για Redmi 3s

• Θήκες, τζαμάκια και λοιπά αξεσουάρ για Redmi 3s

Γεια σας, ανοίγω αυτό το θέμα προκειμένου να μπορεί να αποτυπώσει ο καθένας τις εμπειρίες του από τυχόν θήκες, τζαμάκια ή και λοιπά αξεσουάρ που έχει αγοράσει για το κινητό του... Σκοπός αυτού είναι να μπορούν να γίνονται καλές αγορές από τους επόμενους και να αποφεύγονται τυχόν κακοτοπιές!!!

Περιμένω τις εμπειρίες σας, καλές ή και άσχημες, όποιες και αν είναι αυτές....

Πιστεύω θα βοηθηθούν αρκετοί στο μέλλον!!!
    • Καλησπερα! Καταρχάς πρεπει να πούμε πως για το 3s κάνουν όλες οι θήκες και τα τζαμακια που κάνουν και για το 3 Pro (δηλαδή με το δακτυλικό).

Εγώ σε γνωστούς προτείνω την nillkin back case που βρίσκεις στο eBay έναντι 6 ευρώ περίπου. Ότι καλύτερο έχω δει σε θήκη για προστασία σε αυτή τη συσκευή.

Όσον αφορά τα τζαμακια έχω δοκιμάσει τα απλά "του κιλού" από eBay με 1-3 ευρώ και είναι μέτρια. Κάνουν τη δουλεια τους δηλαδή αλλα μέχρι εκεί. Εάν δοκιμάσεις το original tempered glass της Xiaomi καθώς και το Nillkin tempered glass τότε θα καταλάβεις τρομερές διάφορες σχεδόν στα πάντα (εφαρμογή, ποιότητα, προστασία, αίσθηση όταν πατάς την οθονη κ.α.). Εκεί πάμε στα 6-8 ευρώ από eBay.

Αυτά από εμένα :)
    • Καλησπέρα στην παρέα .
      Εγώ πριν παραλάβω , είχα κιόλας παραγγείλει (χωρίς πολύ ψάξιμο ομολογουμένως) τούτη εδώ τη θήκη :New Luxury Bumper TPU Soft Rubber Case Cover For Xiaomi Redmi 3 Pro / 3S . Για τζάμι επίσης χωρίς πολύ μελέτη παράγγειλα δύο τεμάχια από εδώ : TPU Soft Clear Case Cover for Xiaomi Redmi 3 PRO / 3S 5"+ Tempered Glass Guard . Παράγγειλα δύο γιατί και σχετικά τζάμπα είναι , και σίγουρος ήμουν πως όλο και και καμία τρίχα θα μου ξεγλιστρήσει κατά την εφαρμογή του πρώτου οπότε να έχω ένα και 2ο καβάτζα . Η θήκη έχει άψογη εφαρμογή , είναι μέτριας σκληρότητας , σχετικά εύκαμπτη και με ενισχυμένες τις γωνίες . Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσα να πω είναι πως θέλει λίγο παραπάνω δύναμη το κουμπί του On/Off . Αν χρησιμοποιείτε το αποτύπωμα αυτό δεν θα σας απασχολήσει . Όλες οι τρύπες είναι σωστά κεντραρισμένες και γενικά είναι καλή κατασκευή σαν θήκη . Οσο αφορά το γυαλί , αν κρίνω ότι έρχεται σε ατομική συσκευασία με 2 ειδικά πανάκια καθαρισμού (αν θυμάμαι καλά ένα πρώτο υγρό και ένα 2ο στεγνό ) και όλα αυτά στο δίφράγκο θεωρώ πως είναι καλή περίπτωση . Την έβαλα αμέσως μόλις έβγαλα το προστατευτικό οθόνης του εργοστασίου .Μου έφυγε ένα κλικ πιο αριστερά και σαν αποτέλεσμά έχει πάρει λίγο αέρα πάνω αριστερά . Ούτε έχει σηκωθεί όμως ούτε δείχνει πως θα συμβεί κάτι τέτοιο σύντομα . Αίσθηση ωραία , το touch δουλεύει μια χαρά και ίσως καμιά φορά χρειαστεί να ξαναπατήσω με λίγη παραπάνω δύναμη , χωρίς να ξέρω αν αυτό είναι θέμα της οθόνης η του γυαλιού . Τέλος , έτσι για να υπάρχει έχω παραγγείλει και περιμένω μία ακόμα εντελώς soft Tempered Glass Ultra Thin Clear TPU Soft Case For Xiaomi Redmi 3 Pro 3s 5.0" | eBay πιο πολύ για να δω με 93 λεπτά τι ψάρια πιάνω . Αυτά

NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα παιδια, απο που μου προτεινετε να παρω θηκη Nillkin Super Frosted για το 3 pro

και ενα καλο tempered glass?

Απο καποιον που εχει κανει αγορα ηδη? Ευρωπη δεν βλεπω να τα βρισκω)
      Θα προτιμουσα αν εχεται υποψη σας που ειναι πιο συντομη η αποστολη και τα μεταφορικα απο εξωτερικο.

Σιγουρα αν εβρισκα και τα 2 μαζι απο τον ιδιο πωλητη θα ηταν προτιμοτερο,

Ευχαριστω εκ των προτερων,

Υ.σ Αν δεν επιτρεπεται δημοσια, στειλτε μου προσωπικο μυνημα,