καλησπερα παω να την περασω στο τηλ η σε καρτα sd και βγαζει αυτο.και οσες φορες εκανα update απετυχε
6.11.24 xtrv
-
-
-
οχι καμια σχεση.λεει οτι το αρχειο εχει προβλημα και οταν το περναω ακομα και στο τηλ μολις φτασει στην μεση του φορτωματος σβηνει σαν να ειναι ετοιμο.αλλα ακομα και στο update λεει το αρχειο εχει προβλημα
-
Τότε ξανακατέβασέ το, ή κάνε του το Test με το Winrar.
-
το κατεβασα 10 φορες απο ολες τις πηγες και παλι τα ιδια.διαβασες την εικονα?εκανα και τεστ και λεει οκ.απωλεια ιδιοτητας λεει.
-
Σε αυτή την περίπτωση και εφ'όσον είσαι 1000% σίγουρος πως δεν έχεις lock στον αντάπτορα, η κάρτα σου έχει πρόβλημα και θα χρειαστεί να μεταφέρεις τα αρχεία που έχεις μέσα στο PC, και να προχωρήσεις σε Format Fat32.
Διαφορετικά, βάλτην πάλι πίσω στην συσκευή σου και ρίξε το αρχείο όσο είσαι συνδεδεμένος στο PC με USB. -
δεν ειναι θεμα καρτας αλλα αρχειου.και σε στικακι να το βαλω παλι το ιδιο λεει.ακομα και το τηλ στο update γραφει zip file is corupt
-
-
Τελικά μετά από έρευνα πιθανόν να φτάσει το ότι είναι πάλι lock η συσκευή και δεν κάνει update.δοκίμασε να κάνω unlock αλλά κολλάει στο 50% θα δοκιμάσω πάλι αλλη μερα.ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
ναι.τελικα με το θεμα μου update το προβλημα λυθηκε με την βοηθεια του @gkalen κατεβασα το αρχειο απο τον πλοηγο του τλ.και περασε αψογα.το μονο προβλημα πλεον ειναι οτι δεν δουλευει η ασυρματη οθονη και αποτι προσεξα το εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα.ελπιζω να το φτιαξουν γιατι το χρειαζομαστε.
-
Κάτι ακόμα.Κάθε φορά που ανοίγω μια εφαρμογή με ζητάει συνεχεία επιβεβαιώσει ή να επιστρέψω και τα λοιπά ξέρει κανείς τι είναι αυτό;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα