ΣΤΟ UNLOCKING TOOL ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΧΙ ΟFFICIAL NA ME BOHΘΗΣΕΙ!
RED MI NOTE 3 PRO ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ BOOT LOADER ΜΕ MIUI 8.0 GLOBAL STABLE 8.0.6.0 ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ DEVELOPER MODE KAI NA TO ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ.
-
-
Ανά πας στον updater από τα Tools, δεν έχει κάνα κουμπάκι Update Now για να πατήσεις??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μεταφέρθηκε. @antonis1992 μην γραφεις με κεφαλαία, στο internet κάτι τέτοιο θεωρείται ότι φωνάζεις ...
-
o bootloader ξεκλειδωθηκε απο official method με μυνημα! τώρα τι rom να περάσω? Απο αυτο την stable version? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ TWRT?
-
πρώτα twrp.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ υπαρχει και official recovery mode ths xaomi σαν το twrt? (κατι ειδα στο site update recovery) Τι επιλογες έχω αν παω σε official developer θα κλειδώσει πάλι οbootloader και παλι απο την αρχή? Επισης ποια ρομ μου προτεινεις να περάσω red mii note 3 pro snapdragon πρεπει να ειναι με εξαπυρινο 1.8 και ελεγε kenzo firmware.
-
@antonis1992 το twrp είναι custom recovery ενώ της xiaomi είναι στοκ και δεν έχει επιλογές.
Bootloader θα κλειδώσει αν βάλεις απο marshmallow - lollipop ή το αντίθετο...
Εγώ θα σου λεγα να βάλεις custom rom με twrp -
Ο/H antonis1992 έγραψε:
o bootloader ξεκλειδωθηκε απο official method με μυνημα! τώρα τι rom να περάσω? Απο αυτο την stable version? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ TWRT?
You may think you can fly - but you better not try -
NAI
=============== Νοε 30th 2016, 2:01pm ===============
ΠΑΙΔΙΑ του forum για όσους σας λέει η συσκευή δεν υποστηριζεται στο unlocking tooll απλα περιμένεις το μυνημα για permition ξεκλειδώματος και φτιάχνεται. ΥΣΤΕΡΑ ξεκλειδωνεις τον bootloader. -
Ακούτε ωρε πως γίνεται????Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
με αυτή τη ρομ που έχεις δεν είσαι ευχαριστημένος? εννοώ δεν δουλεύουν όλα κομπλέ, ρωτάω γιατί σκέφτομαι να περάσω αυτήν που έχεις. για gia redmi note 3 pro (kenzo)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες