Διαφήμιση

βοηθεια!!! ξεκλειδωμα redmi 3 [SOLVED]

• βοηθεια!!! ξεκλειδωμα redmi 3 [SOLVED]

καλησπερα.Απο χθες προσπαθω να βγαλω ακρη με ενα redmi3 και δεν μπορω...για αρχη εκανα την εξης διαδικασια
      Διαδικασία ξεκλειδώματος:

1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας.(Σε περίπτωση που το κινητό έχει ήδη Official Developer rom τότε προχωράτε απευθείας στο βήμα 2)
      Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>.
      Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. Η ενημέρωση θα διαγράψει όλα τα δεδομένα χρήστη, παρακαλούμε να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας εκ των προτέρων.

2. Συνδεθείτε στο λογαριασμό Mi που έχει αποκτήσει άδεια για το ξεκλείδωμα της συσκευής σας (Η σύνδεση πρέπει να γίνει στην εφαρμογή Mi Account που υπάρχει μέσα στο κινητό)

3. Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας, πατήστε το κουμπί Power και Volume Down ταυτόχρονα για να εισέλθετε στη λειτουργία bootloader *** Η λειτουργία αυτή απαιτεί την εγκατάσταση των αναλογων drivers στον η/υ σας ***

ανοιγω την εφαρμογη mi unlock κανω εισοδο και μου βγαζει:
      your divice isn't supported by Mi Unlock.
      εχω κανει λογαριασμο στο mi και ειναι στο 100. τι πρεπει να κανω?
      επισης εκανα την διαδικασια να δω αν ειναι κλειδωμενο και ειναι κλειδωμενο
      Images
      • Screenshot_2016-11-29-17-06-51-147_com.android.settings.png

86,81 kB, 720×1.280, viewed 232 times
    • Ο/H xenyxtis έγραψε:

τι πρεπει να κανω?
      Αίτηση έχεις κάνει? Είναι όλα οκ?

• καταρχην ευχαριστω!
      πηγα στο λινκ Apply for unlocking Mi devices πατησα unlock,στην συνεχεια εβαλα τους κωδικους mi και με πηγε σε μια σελιδα με κινεζικα. στο translate μου λεει:
      Γεια ********* βελτίωση της λογαριασμό, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω πληροφορίες, παρακαλούμε εισάγετε Φόρουμ ψευδώνυμό σας: Υποβολή μήκος ψευδώνυμο είναι 3-15 χαρακτήρες, ένας Κινέζος αντιπροσώπευαν 3 χαρακτήρες.
      Και μου εχει ενα κενο πλαισιο. εκει πρεπει να κανω κατι?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H xenyxtis έγραψε:

Και μου εχει ενα κενο πλαισιο. εκει πρεπει να κανω κατι?
      Να βάλεις ένα nickname...
      Μετά θα γυρίσεις πάλι στην πρώτη σελίδα,θα πατήσεις unlock και θα κάνεις την αίτηση.

• νομιζω ειμασστε σε καλο δρομο...τωρα μου εβγαλε
      Apply for unlocking permissions
      Submitted. Please wait for the review.
      After your application is approved, we will send an SMS notification to your cell phone.
      If you have not got any info after 10 days, please post a thread in Complaints/Advice section of MIUI Global Forum.
      τωρα απλα περιμενω να ερθει sms?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H xenyxtis έγραψε:

τωρα απλα περιμενω να ερθει sms?
      Είσαι σε καλό δρόμο....

• ηρθε η εγκρiση unlock. ανοιξα το MiFlashUnlock εκανα login και πατησα unlock με το κινητο σε fastboot αλλα κολλησε στο 50%.επισης το MIpc suite δεν με αναγνωριζε.οποτε κατεβασα και εβαλα την miui_HM3Global_6.12.1_18bed35908_5.1. με αυτη την rom εχω ελληνικα,με αναγνωριζει κανονικα το ΜΙpc suite αλλα οταν παταω unlock παλι κολλαει στο 50%. τι πρεπει να κανω τωρα?

=============== Δεκ 3rd 2016, 11:52pm ===============
      ενταξει τα καταφερα με το Find my device.

=============== Δεκ 4th 2016, 10:24am ===============
      εβαλα την ελληνικη xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_V8_XTRVbeta1_6.12.1 και ολα πηγαν καλα!Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!!

=============== Δεκ 15th 2016, 9:42am ===============
      Καλημερα.Συγνωμη που γραφω εδω,αλλα δεν μπορω να βρω καποιο link για το τι πρεπει να κανω για να βαλω στον υπαρχων λογαριασμο μου ΜΙ,αλλη μια συσκευη χωρις να εχω προβληματα εγκρισεως unlock στην νεα συσκευη...
    • Συνδέεις το mi account σου στην άλλη συσκευή και δοκιμάζεις να κάνεις unlock (καλό θα είναι την πρώτη να την έχεις απενεργοποιημένη εκείνη την στιγμή) αλλά για να κάνεις δεύτερη συσκευή unlock με τον ίδιο λογαριασμό πρέπει να περάσει μήνας από το πρώτο ξεκλείδωμα
    • Διαφήμιση