Διαφήμιση

XTRV 6.11.24 ΞΑΦΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

• XTRV 6.11.24 ΞΑΦΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

καλημερα παιδια εχω το mi note pro με την 6,11,24 dev και απο εχθες ξαφνικα δεν ανοιγει της εξης εφαρμογες (camera, playstore, θεματα, αρχεια) υπαρχει σε κανεναν αλλων κατι παρομοιο.
      εκανα καθαρισμο των cache σε αυτες της εφαρμογες αλλα το προβλημα δεν διορθώθηκε και περασα απο πανω ξανα την ρομ αλλα και παλη τιποτα .

:?: αν περασω παλιοτερη version stable πρεπει να κανω καποια διαδικασια η μπορω απο επανω να την περασω ευχαριστω
    • RE: XTRV 6.11.24 ΞΑΦΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Ο/H kexas έγραψε:

καλημερα παιδια εχω το mi note pro με την 6,11,24 dev και απο εχθες ξαφνικα δεν ανοιγει της εξης εφαρμογες (camera, playstore, θεματα, αρχεια) υπαρχει σε κανεναν αλλων κατι παρομοιο.
      εκανα καθαρισμο των cache σε αυτες της εφαρμογες αλλα το προβλημα δεν διορθώθηκε και περασα απο πανω ξανα την ρομ αλλα και παλη τιποτα .

:?: αν περασω παλιοτερη version stable πρεπει να κανω καποια διαδικασια η μπορω απο επανω να την περασω ευχαριστω

Καλημέρα φίλε μου σε μένα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο εκτός από ένα κρασάρισμα στο αποτύπωμα το οποίο διορθώθηκε...τώρα θα έλεγα αφού έκανες τα παραπάνω όπως λες και δεν άλλαξε κάτι εγώ θα περναγα τη rom από την αρχή και μετά θα περναγα την αναβάθμιση τώρα εσύ ότι νομίζεις αρκη να έχεις ξεκλειδώσει το bootloader...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Xristos1980 έγραψε:

Ο/H kexas έγραψε:

Καλημέρα φίλε μου σε μένα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο εκτός από ένα κρασάρισμα στο αποτύπωμα το οποίο διορθώθηκε...τώρα θα έλεγα αφού έκανες τα παραπάνω όπως λες και δεν άλλαξε κάτι εγώ θα περναγα τη rom από την αρχή και μετά θα περναγα την αναβάθμιση τώρα εσύ ότι νομίζεις αρκη να έχεις ξεκλειδώσει το bootloader...

για να κανω downgrade ξερεις πως να το κανω?
    • Διαφήμιση

Τι να κάνεις download τη rom που θες να βάλεις ή το update;

θελω απο την xtrv beta1 _6.11.24 dev που εχω να βαλω την gtv stable v8.0.1.0.

.... εκτός από ένα κρασάρισμα στο αποτύπωμα το οποίο διορθώθηκε...
      Ποιό αποτύπωμα καλέ μου άνθρωπε ....... για το Μi Note Pro μιλάει ο @kexas ...... ......Εχει αποτύπωμα το Μi Note Pro lol

Ο/H kexas έγραψε:

Βιάστηκες και έβαλες xtrv . Είναι beta με ότι αυτό συνεπάγεται , ατελής (το λέει η λέξη) , bugs κλπ κλπ ....
      Από Dev σε Stable και αντίστροφα ΠΑΝΤΑ factory reset (Χρυσός Κανόνας)
      Γιά να γυρίσεις πίσω στην περίπτωσή σου οπωσδήποτε factory reset , αλλά θα σου συνιστούσα την τελευταία Dev 6.9.29 που έχω κι' εγώ στο Μi Note Pro
      και είναι μιά χαρά . Και σε αυτή την περίπτωση , Dev σε Dev ,συνιστάται το factory reset λόγω της xtrv, εκτός αν ρισκάρεις , αφού κρατήσεις backup .
    • Ο/H geobas έγραψε:

Ο/H Xristos1980 έγραψε:

Ο/H kexas έγραψε:

Βιάστηκες και έβαλες xtrv . Είναι beta με ότι αυτό συνεπάγεται , ατελής (το λέει η λέξη) , bugs κλπ κλπ ....Από Dev σε Stable και αντίστροφα ΠΑΝΤΑ factory reset (Χρυσός Κανόνας)
      Γιά να γυρίσεις πίσω στην περίπτωσή σου οπωσδήποτε factory reset , αλλά θα σου συνιστούσα την τελευταία Dev 6.9.29 που έχω κι' εγώ στο Μi Note Pro
      και είναι μιά χαρά . Και σε αυτή την περίπτωση , Dev σε Dev ,συνιστάται το factory reset λόγω της xtrv, εκτός αν ρισκάρεις , αφού κρατήσεις backup .
      οκ ευχαριστω
    • Διαφήμιση