Υποπτο SMS απο τη διευθυνση "[email protected]"
Χαιρετω το - soon-to-be - αγαπητο φορουμ.
Προ ολιγου ελαβα το παρακατω μηνυμα στο κινητο μου:
Θα προσπερασω το wtf της ολης υποθεσης (πχ γιατι μου εστειλε μηνυμα στο κινητο μια διευθυνση email?, ή γιατι μια allegedly φαρμακευτικη εταιρια με ελληνικο domain να μπει στη διαδικασια για κατι τετοιο?, ή απο που πήραν τα στοιχεια μου?, ή το γεγονος οτι με λεει john, πραγμα που σημαινει οτι παιρνει απλα ως input καποια δεδομενα και στελνει αβερτα κλπ κλπ)
Και θα μπω κατ'ευθειαν στο ψητο..
Googleαρα τη διευθυνση και το μονο που βρηκα ειναι μια z-PHarm και οχι με αυτο το domain.. Ενα φαρμακειο στο Βολο βρηκε. Πηρα τηλεφωνο και τους ρωτησα τι συμβαινει και μου ειπε πως δεν εχει καποια σχεση με εκεινους και οτι εκεινοι χρησιμοποιουν μονο PHarm και οχι Farm. Προφανως μου ειπε οτι θα ειναι καποιο spam και να σβησω το μηνυμα..
1) Το εχει ξανα δει καποιος απο εσας??
2) Το γεγονος οτι ανοιξα το μηνυμα μπορει να εχει αρνητικες επιπτωσεις στο κινητο? (malware, spyware, κοκ)
3) Πιστευετε οτι καλο θα ηταν να σβησω το Revolut και γενικα να μην εισαγω ευαισθητες πληροφοριες πουθενα?
3α) Υπαρχει ενδεχομενο αν ειναι κατι κακοβουλο να μου παρει usernames, emails, password, αριθμους καρτων κλπ κλπ?
Εχω ηδη στειλει email στο gearbest αλλα δεν ελπιζω να βρω και πολλα απο αυτους.
Display Spoiler
Προ ολιγου ελαβα το παρακατω μηνυμα στο κινητο μου:

Και θα μπω κατ'ευθειαν στο ψητο..
Googleαρα τη διευθυνση και το μονο που βρηκα ειναι μια z-PHarm και οχι με αυτο το domain.. Ενα φαρμακειο στο Βολο βρηκε. Πηρα τηλεφωνο και τους ρωτησα τι συμβαινει και μου ειπε πως δεν εχει καποια σχεση με εκεινους και οτι εκεινοι χρησιμοποιουν μονο PHarm και οχι Farm. Προφανως μου ειπε οτι θα ειναι καποιο spam και να σβησω το μηνυμα..
1) Το εχει ξανα δει καποιος απο εσας??
2) Το γεγονος οτι ανοιξα το μηνυμα μπορει να εχει αρνητικες επιπτωσεις στο κινητο? (malware, spyware, κοκ)
3) Πιστευετε οτι καλο θα ηταν να σβησω το Revolut και γενικα να μην εισαγω ευαισθητες πληροφοριες πουθενα?
3α) Υπαρχει ενδεχομενο αν ειναι κατι κακοβουλο να μου παρει usernames, emails, password, αριθμους καρτων κλπ κλπ?
Εχω ηδη στειλει email στο gearbest αλλα δεν ελπιζω να βρω και πολλα απο αυτους.
Ps: Otenet