Διαφήμιση

REDMI 3 S δεν δέχεται το ξεκλείδωμα του BOOTLOADER

• REDMI 3 S δεν δέχεται το ξεκλείδωμα του BOOTLOADER

Καλησπέρα σε όλους.
      Πριν λίγες ημέρες αγόρασα το redmi 3srom που φοράει είναι η MIUI Global 7.3 stable 7.3.10.0.0(MALCNDE).
      Από την πρώτη μέρα άρχισε να κολάει το ιντερνετ εμφανίζοντας συνεχώς το μήνυμα οτι κάτι πήγε στραβά.Σταμάτησε να αναγνωρίζει την κάρτα sim,δεν μπορούσα να κατεβάσω τίποτα από το play store,μου έβγαζε μηνύματα ότι σταματούν να λειτουργούν διάφορες εφαρμογές.
      Αποφάσισα να εγκαταστήσω την ελληνική rom αλά δεν μπορούσε να κατεβάσει την developer rom της Κίνας (download full rom) για να ξεκινήσω το ξεκλείδωμα του BOOTLOADER.
      Την κατέβασα στο lartop και όταν προσπάθησα να την περάσω στο κινητό μέσω usb μου έγραφε ότι η εφαρμογή google access media σταμάτησε να λειτουργει και δε μεταφερόταν το συμπιεσμένο αρχείο.
      Εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ενώ είχε να επιλέξω σαν γλώσσα τα ελληνικά,δεν υπήρχε σαν επιλογή καμία ευρωπαική χώρα πλην της Ισπανίας (υπήρχαν μόνο χώρες της νοτίου Αμερικής,της Αφρικής και της Ασίας).Επέλεξα την Ισπανία που μου φάνηκε πιο σχετική και συνέχισα.
      Πολλά απτα προβλήματα λύθηκαν,κατάφερα να κατεβάσω την developer rom της Κίνας,αλά όταν απτον updater επιλέγω το συγκεκριμένο αρχείο μου λέει CANT VERIFY UPDATE.
      Δεν ξέρω τι άλο να κάνω.Δεν μπορώ να ξεκινήσω καν τη διαδικασία αναβάθμισης ενώ στο redmi note 2s που αγόρασα πριν ένα χρόνο,έκανα όλη τη διαδικασία απροβλημάτιστα και δεν μου δημιούργησε ποτέ κάποιο πρόβλημα.
      Παρακαλώ βοηθήστε με όπως μπορείτε.Ευχαριστώ.
    • Ειχα το ιδιο θεμα με το redmi 3s. Προσπαθησα να κανω flash την official global rom με αυτον εδω τον οδηγο [MIUI DEVICE TEAM] How to Flash / Unbrick Redmi 3S! - Redmi 3S/Prime/3X - Xiaomi MIUI Official Forum.
      Το θεμα ειναι τωρα οτι μου βγαζει μολις παω να εκκινησω το κινητο ενα μηνυμα που λεει "εισαγετε τον κωδικο για να ξεκινησετε το android". Βαζω τον κωδικο απο το pattern κλειδωματος που ειχα (How to Solve the "To start Android, enter your password" Issue! - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum) αλλα μου βγαζει εσφαλμενο κωδικο και οτι η συσκευη θα καταργηθει σε 4 προσπαθειες. Γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανω?

=============== Δεκ 1st 2016, 2:03am ===============
      Δεν ειχα απενεργοποιησει τα signatures τελικα.. Διαβασα τον οδηγο σου για unbrick αλλα και παλι μπενει στην οθονη που ζηταει κωδικο

=============== Δεκ 1st 2016, 2:25am ===============
      Το προβλημα λυθηκε. Μετα το unbrick ξαναμπηκε στην οθονη "για να ξεκινησετε το android εισαγετε κωδικο". Αυτη τη φορα ομως πηρε κανονικα τον κωδικο και ανοιξε με miui 8 <3
    • Διαφήμιση