Ανακοίνωση Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
- Οδηγός
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Όχι ακόμη,
χρειαζόμαστε νέο Server με άλλες προδιαγραφές και συσκευή με erofs Partitions για να προχωρήσουμε στις δοκιμές...
Θα δούμε, ελπίζουμε να τα καταφέρουμε μέχρι το τέλος του μήνα, αλλιώς πάμε για αργότερα... -
Παιδιά καλησπέρα.
Ήθελα να ρωτήσω....
1)Η διαδικασία για να περάσουμε την xtrv rom γίνετε σε imac ή πρέπει να έχουμε υπολογιστή με windows;;;
Ρωτάω γιατί στον οδηγό με την διαδικασία ότι βοηθητικό πρόγραμμα δείχνει είναι όλα για windows.και όλη την διαδικασία την δείχνει σε windows.(ξεκλείδωμα bootloader κτλ)
2)Η ίδια ερώτηση με την 1 για linux.Γίνετε σε linux η πρέπει να έχουμε αναγκαστικά windows;;; -
Καλύτερα σε Windows ή σε Linux.
Και σε Mac γίνεται αλλά ελάχιστοι το έχουν δοκιμάσει -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Και σε Mac γίνεται αλλά ελάχιστοι το έχουν δοκιμάσει
ρωταω γιατι τωρα εχω windows,αν θελησω να μεταβω σε αλλο λειτουργικο συστημα θα μπορω να κανω τα ιδια πραγματα που κανω σε windows;;; -
Ο/H blackm76 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ρωταω γιατι τωρα εχω windows,αν θελησω να μεταβω σε αλλο λειτουργικο συστημα θα μπορω να κανω τα ιδια πραγματα που κανω σε windows;;;
-
Ο/H jimxai έγραψε:
Ο/H blackm76 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Με λίγα λόγια όλη η διαδικασία σε Λίνουξ πως γίνετε; -
οι νεες ρομ περνανε fastboot πλεον και με twrp , πρωτη εγκατατσαση πχ σε windows για να καταλαβεις μετα απο ξεκλειδωμα bootloader εχει απο 2 αρχεια μεσα και για οποιον κανει πρωτη εγκατατσαση , και για αναβαθμιση
και σε αυτο που ρωτας εγκατατσαση twrp σε linux
-
Ο/H jimxai έγραψε:
οι νεες ρομ περνανε fastboot πλεον και με twrp , πρωτη εγκατατσαση πχ σε windows για να καταλαβεις μετα απο ξεκλειδωμα bootloader εχει απο 2 αρχεια μεσα και για οποιον κανει πρωτη εγκατατσαση , και για αναβαθμιση
- Φίλε μου αυτό που δείχνεις στο δεύτερο βίντεο είναι πως ξεκλείδωνεις το bootloader σε Linux και μέτα πως περνάς τον twrp; καλά κατάλαβα;
- Φίλε μου αυτό που δείχνεις στο δεύτερο βίντεο είναι πως ξεκλείδωνεις το bootloader σε Linux και μέτα πως περνάς τον twrp; καλά κατάλαβα;
-
Ο/H blackm76 έγραψε:
Ο/H jimxai έγραψε:
-
Ο/H jimxai έγραψε:
Ο/H blackm76 έγραψε:
Ο/H jimxai έγραψε:
1)ξεκλειδωνουμε το bootloader με το Xiaomi tool v2
2)μετά περνάμε τον twrp όπως δείχνεις στο δεύτερο βίντεο;
3)και τέλος περνάμε την xtrv rom πάλι με τον ίδιο τρόπο όπως δείχνεις στο πρώτο βίντεο; (αυτό το ρωτάω γιατί το πρώτο βίντεο δείχνει εγκατάσταση fastboot rom και όχι xtrv rom ) - Φίλε μου αυτό που δείχνεις στο δεύτερο βίντεο είναι πως ξεκλείδωνεις το bootloader σε Linux και μέτα πως περνάς τον twrp; καλά κατάλαβα;
-
Ο/H blackm76 έγραψε:
Ο/H jimxai έγραψε:
Ο/H blackm76 έγραψε:
Ο/H jimxai έγραψε:
2)μετά περνάμε τον twrp όπως δείχνεις στο δεύτερο βίντεο;
3)και τέλος περνάμε την xtrv rom πάλι με τον ίδιο τρόπο όπως δείχνεις στο πρώτο βίντεο; (αυτό το ρωτάω γιατί το πρώτο βίντεο δείχνει εγκατάσταση fastboot rom και όχι xtrv rom )
πριν απο ολλα ομως πρεπει να μας πεις και μοντελο συσκευης, γτ για τις παλιοτερες συσκευες υπαρχουν ρομς μονο twrp και για τις νεες συσκευες υβριδικες οι οποιες περνανε και μεσω twrp και fastboot - Φίλε μου αυτό που δείχνεις στο δεύτερο βίντεο είναι πως ξεκλείδωνεις το bootloader σε Linux και μέτα πως περνάς τον twrp; καλά κατάλαβα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα