Καλησπερα στην παρεα.παρηγγειλα προσφατα ενα Mi5 απο geekbying.το προβλημα μου ειναι το εξης.
εχω καταμπερδευτει ως προς το ποιον ανταπτορα απο usb type c σε mini usb κ ποιο αντιστοιχο καλωδιο μπορω να χρησιμοποιησω χωρις να κανω ζημια στο κινητο κ απο που?
διαβαζω οτι δεν κανουν ολοι κ ολα,αλλος δε μεταφερει δεδομενα κλπ.
Εχει της xiaomi,εχει της aukey,της nilkin, lg,samsung κ ενα σωρο αλλα.
θα προτιμουσα κατι απο ελλαδα για να μην περιμενω αλλο ενα μηνα.
Για καλωδιο κατι που σιγουρα θα μου επιτρεπει τη μεταφορα δεδομενων στον υπολογιστη με ασφαλεια κ για ανταπτορα καποιον που θα εχω μαζι μου ωστε αν χρειαστει να μπορω να φορτισω με οποιοδηποτε φορτιστη.
για usb otg δε συζηταω γιατι αποτι διαβαζω υπαρχει θεμα.
Αν μπορεις καποιος να μου προτεινει ενα δυο λυσεις ειτε απο δω ειτε απο εξω θα με βοηθουσε πολυ ωστε να ειμαι ετοιμος να υποδεχτω το Mi5 μου!
ευχαριστω πολυ!
εχω καταμπερδευτει ως προς το ποιον ανταπτορα απο usb type c σε mini usb κ ποιο αντιστοιχο καλωδιο μπορω να χρησιμοποιησω χωρις να κανω ζημια στο κινητο κ απο που?
διαβαζω οτι δεν κανουν ολοι κ ολα,αλλος δε μεταφερει δεδομενα κλπ.
Εχει της xiaomi,εχει της aukey,της nilkin, lg,samsung κ ενα σωρο αλλα.
θα προτιμουσα κατι απο ελλαδα για να μην περιμενω αλλο ενα μηνα.
Για καλωδιο κατι που σιγουρα θα μου επιτρεπει τη μεταφορα δεδομενων στον υπολογιστη με ασφαλεια κ για ανταπτορα καποιον που θα εχω μαζι μου ωστε αν χρειαστει να μπορω να φορτισω με οποιοδηποτε φορτιστη.
για usb otg δε συζηταω γιατι αποτι διαβαζω υπαρχει θεμα.
Αν μπορεις καποιος να μου προτεινει ενα δυο λυσεις ειτε απο δω ειτε απο εξω θα με βοηθουσε πολυ ωστε να ειμαι ετοιμος να υποδεχτω το Mi5 μου!
ευχαριστω πολυ!